Начало / България / „Писмо от Истанбул“ е новата любовна сага от Барбара Тейлър Брадфорд

„Писмо от Истанбул“ е новата любовна сага от Барбара Тейлър Брадфорд

„Писмо от Истанбул“ е поредната разстърсваща любовна сага от  Барбара Тейлър Брадфорд, която ще излезе на българския книжен пазар, съобщиха от издателство „Плеяда“.

Романът разкрива какво се случва с едно семейство през годините между Втората световна война и 2004? Ню Йорк, Лондон, Истанбул, Берлин… пътят, който героите ще изминат, за да разгадаят една мистерия и да преоткрият себе си… Целият свят на Джъстин Ноулан – известна кинорежисьорка – се преобръща, след като неволно отваря адресирано до майка й писмо. Писмо, изпратено от Истанбул, което разкрива, че любимата й баба, уж загинала при самолетна катастрофа, е жива! Нима майка й е излъгала и нея, и близнака й Ричард?

Решението е едно – да замине за Истанбул и да разнищи историята. В омайния град на границата между Изтока и Запада се случва нещо неочаквано – Джъстин среща любовта на живота си – загадъчен мъж, който сякаш знае повече, отколкото е склонен да разкрие.

Писмото от Истанбул й помага да открие не само истината за семейството си, но и да излекува раните от минали предателства и да започне нов живот.

Книгите на кралицата на драмата Барбара Тейлър Брадфорд са продадени в над 80 милиона екземпляра по целия свят, преведени са на 40 езика в повече от 90 страни, което я нарежда сред най-продаваните авторки на дамски романи. Всичките й романи са бестселъри от двете страни на океана. По десет от книгите на Барбара Брадфорд са направени телевизионни мини сериали и филми, включително с участието на сър Антъни Хопкинс, Лиам Нийсън, Дебора Кер и Елизабет Хърли, и много други известни артисти. През 1999 г. става първата жива писателка, чийто образ е изобразен на пощенска марка в серия на Сейнт Винсент и Гренадини, а през 2002 г. и на марка от британския остров Ман.

 Книги от Барбара Тейлър Брадфорд тук

 

Прочетете още

244349_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (15 април – 21 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Недовършена работа от Дейвид Балдачи 2. Плодовете зреят нощем от Неда Антонова 3. …