Начало / България / „Писмо от Истанбул“ е новата любовна сага от Барбара Тейлър Брадфорд

„Писмо от Истанбул“ е новата любовна сага от Барбара Тейлър Брадфорд

„Писмо от Истанбул“ е поредната разстърсваща любовна сага от  Барбара Тейлър Брадфорд, която ще излезе на българския книжен пазар, съобщиха от издателство „Плеяда“.

Романът разкрива какво се случва с едно семейство през годините между Втората световна война и 2004? Ню Йорк, Лондон, Истанбул, Берлин… пътят, който героите ще изминат, за да разгадаят една мистерия и да преоткрият себе си… Целият свят на Джъстин Ноулан – известна кинорежисьорка – се преобръща, след като неволно отваря адресирано до майка й писмо. Писмо, изпратено от Истанбул, което разкрива, че любимата й баба, уж загинала при самолетна катастрофа, е жива! Нима майка й е излъгала и нея, и близнака й Ричард?

Решението е едно – да замине за Истанбул и да разнищи историята. В омайния град на границата между Изтока и Запада се случва нещо неочаквано – Джъстин среща любовта на живота си – загадъчен мъж, който сякаш знае повече, отколкото е склонен да разкрие.

Писмото от Истанбул й помага да открие не само истината за семейството си, но и да излекува раните от минали предателства и да започне нов живот.

Книгите на кралицата на драмата Барбара Тейлър Брадфорд са продадени в над 80 милиона екземпляра по целия свят, преведени са на 40 езика в повече от 90 страни, което я нарежда сред най-продаваните авторки на дамски романи. Всичките й романи са бестселъри от двете страни на океана. По десет от книгите на Барбара Брадфорд са направени телевизионни мини сериали и филми, включително с участието на сър Антъни Хопкинс, Лиам Нийсън, Дебора Кер и Елизабет Хърли, и много други известни артисти. През 1999 г. става първата жива писателка, чийто образ е изобразен на пощенска марка в серия на Сейнт Винсент и Гренадини, а през 2002 г. и на марка от британския остров Ман.

 Книги от Барбара Тейлър Брадфорд тук

 

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

two cats lying on sofa with book at home

Котки в служба на книгата

Звучи като в хубава книга – да влезеш в някоя книжарница или библиотека, а там …