Начало / България / Третата книга от поредицата на Сали Грийн „Полуживот” излиза в края на март

Третата книга от поредицата на Сали Грийн „Полуживот” излиза в края на март

Световната премиера на третата книга от поредицата на Сали Грийн „Полуживот” ще бъде на 31 март. Новината съобщиха българските издатели на тийн-любимката „Колибри“.

Новата книга от серията ще е със заглавие „Полуизгубен”, а от „Колибри“ обявиха, че вече тече работата по превода й на български език.

В третата книга Натан Бърн пак се опитва да оцелее. Съюзът на свободните вещици и магьосници е почти унищожен. Разпръснати и обезсилени, с подкопан боен дух и постоянно преследвани от Съвета на Ловците, бунтовниците могат да бъдат спасени от пълно поражение само посредством нова, смела стратегия. За целта им е необходима липсващата част от амулета на Гейбриъл – древен артефакт, чиято мощ прави приносителя му непобедим по време на битка.

Но пазителят на амулета – саможивата и страховита вещица Леджър, има свой дневен ред. За да спечели доверието й, Натан трябва да замине за Америка и да я убеди да му даде амулета. В комбинация с неговите собствени дарове, амулетът би следвало да е достатъчен, за да предизвика промяна в хода на събитията в полза на Съюза и да сложи край на кървавата гражданска война между Черните и Белите вещици веднъж завинаги.

Свързани заглавия

„Полулош“ от Сали Грийн е номинирана за наградата „Бранфорд Боус“

„Полулош“ от Сали Грийн (анотация и откъс)

Излиза хитът на Сали Грийн – „Полулош“

„Полулош“ на Сали Грийн – новата Дж. К. Роулинг, излиза на български

Книгите на Сали Грийн тук

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …