Начало / Свят / „Лайънсгейт“ ще продължат да засищат глада на публиката за „Игрите на глада“

„Лайънсгейт“ ще продължат да засищат глада на публиката за „Игрите на глада“

Човек би си помислил, че след като разтеглиха трилогията на Сюзан Колинс за млади и възрастни в доходоносна кинематографична тетралогия, „Лайънсгейт“ ще останат доволни, че сa извлекли всяко късче повествование (и пари) от страниците на „Игрите на глада“.
Това не е така, тъй като според вицепрезидента на студиото Майкъл Бърнс „поредицата ще продължава да оживява“. Бъдещите филми, обаче, вероятно ще предшестват като хронология поредицата поради причините, изтъкнати от него по време на Годишната световна среща по медии и комуникации в Ню Йорк.
Бърнс се оплака от липсата на деца, които се избиват помежду си само заради спорта в последните две части на поредицата – „Сойка-Присмехулка 1 и 2“. Той констатира, че младите киномани копнеят за бойните сцени, които преобладаваха в първите два филма. „Ако се върнем назад, очевидно ще трябва да има бойни сцени“, съобщи той.
Официално от „Лайънсгейт“ не е обявен нов филм за „Игрите на Глада“, но може да се предположи, че от книгите на Колинс ще бъдат извадени още истории, които да бъдат свързани в нови сюжети. Така не само гладът в игрите, но и гладът на публиката ще бъде успешно заситен.

„Игрите на глада“ тук

Прочетете още

КНИЖАРЯТ Рали

Кошмари

Ралица Маркова, Хеликон Витоша В „Нощната къща“ от Ю Несбьо четиринайсетгодишният Ричард, аутсайдерът в училище, …