Начало / Свят / Къртни Лав ще разкрие детайли от брака си с Кърт Кобейн

Къртни Лав ще разкрие детайли от брака си с Кърт Кобейн

Мемоарите ще излязат през 2012 г.

Рок-изпълнителката Къртни Лав твърди, че ще разкрие детайли от брака си с фронтмена на „Нирвана” Кърт Кобейн в своите мемоари, пише британският „Телеграф”. Лав беше омъжена за Кобейн от 1992 г. до смъртта му през 1994 г.

Лав ще разкаже за отношенията на двамата с тяхната дъщеря Франсис Бийн; за проблемите си с наркотиците и връзките си с други известни личности.

През последните две десетилетия Лав си е изградила отрицателен образ сред феновете на рокендрола. Въпреки това списание „Ролинг Стоун” я нарича „една от най-противоречивите жени в историята на рока”.

Мемоарите ще се появят на пазара в края на 2012 г. Все още не е ясно заглавието. Книгата ще бъде публикувана от „Уилям Мороу”, част от „ХарпърКолинс”.

Къртни Лав е американска певица, родена 1964 г. Тя има известен успех в края на 80-те и началото на 90-те с групата „Хол”, която тя формира. Има участия в няколко филма.

Кърт Кобейн е един от най-емблематичните певци. Роден е през 1967 г. в САЩ. Кобейн жъне своя успех с гръндж-бандата „Нирвана”, която е в своя пик в началото на 90-те години на миналия век. Самоубива се, като се прострелва с ловджийска пушка през април 1994 г.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

hungergame kathniss

„Игрите на глада“ отново на голям екран

През 2023 година предстои да излезе предисторията на “Игрите на глада” на Сюзан Колинс. През …