Начало / Свят / Къртни Лав ще разкрие детайли от брака си с Кърт Кобейн

Къртни Лав ще разкрие детайли от брака си с Кърт Кобейн

Мемоарите ще излязат през 2012 г.

Рок-изпълнителката Къртни Лав твърди, че ще разкрие детайли от брака си с фронтмена на „Нирвана” Кърт Кобейн в своите мемоари, пише британският „Телеграф”. Лав беше омъжена за Кобейн от 1992 г. до смъртта му през 1994 г.

Лав ще разкаже за отношенията на двамата с тяхната дъщеря Франсис Бийн; за проблемите си с наркотиците и връзките си с други известни личности.

През последните две десетилетия Лав си е изградила отрицателен образ сред феновете на рокендрола. Въпреки това списание „Ролинг Стоун” я нарича „една от най-противоречивите жени в историята на рока”.

Мемоарите ще се появят на пазара в края на 2012 г. Все още не е ясно заглавието. Книгата ще бъде публикувана от „Уилям Мороу”, част от „ХарпърКолинс”.

Къртни Лав е американска певица, родена 1964 г. Тя има известен успех в края на 80-те и началото на 90-те с групата „Хол”, която тя формира. Има участия в няколко филма.

Кърт Кобейн е един от най-емблематичните певци. Роден е през 1967 г. в САЩ. Кобейн жъне своя успех с гръндж-бандата „Нирвана”, която е в своя пик в началото на 90-те години на миналия век. Самоубива се, като се прострелва с ловджийска пушка през април 1994 г.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1749_KeatsWeb

Поетът, чието име е написано във водата

200 години изминаха от смъртта на Джон Кийтс Живее само 26 години, като при това …