Начало / България / Излезе книгата на влогъра Цуро

Излезе книгата на влогъра Цуро

В книжарниците вече може да се намери  книгата „Блендер“ от популярния влогър Цуро. Зад този псевдоним се крие  Цевтослав Цонев, който е един от сподвижниците на Емил Конрад.

„Блендер” е дебютното заглавие на Цуро. Изданието се появи с марката на „Кубар”, импринт на „Егмонт“ за проекти на издателството, вдъхновени от дигиталния свят.

„Блендер” е своебразно продължение на видео съдържанието, което влогърът създава за YouTube. Книгата разбърква двадесет графични истории. В нея има по малко от всичко – смях, тъга, екшън, романтична вечеря, самураи и неочаквани обрати. И случка, чието развитие зависи от читателя. Темите за семейството, любовта, привързаността и желанието да се впишеш сред другите са застъпени из страниците на изданието. Цуро разказва в комикси въображаеми и реални случки от живота в характерния и за видеата си забавен и непринуден стил, без претенции и с голяма доза самоирония. Вплетени в историите са и послания, поднесени с много хумор.

Илюстрациите в книгата са дело на Милена Симеонова. Художничката е на 26 години, от Варна, завършила е анимация и графичен дизайн в НБУ и е сред създателите на българското комикс списание „Ко-миксер”.

„Блендер“ ще бъде представена с национално турне в девет български града – Велико Търново, Плевен, Русе, Варна, Стара Загора, Сливен, Пловдив, София. На 28 ноември, от 13 часа Цуро ще гостува в „Хеликон Бургас“.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!