Начало / Свят / Шведска художничка създаде първата еротична книга за слепи

Шведска художничка създаде първата еротична книга за слепи

Шведска художничка Нина Линд създаде брайлова книга с порно съдържание за слепи, съобщи БГНЕС, позовавайки се на „Индипендънт”. В нея са „изобразени” садо-мазо секс, секс между хомосексуалисти и групов секс. Това е първата по рода си книга за еротична стимулация на хора с увредено зрение.

Книгата всъщност е създадена още през 2010 г., но чак сега е предоставено копие на националната академия. Въпреки нейното „графично съдържание”, тя не би следвало да се нарече „порно” книга. Според авторката книгата е създадена за сексуална стимулация, а не като „порно”. Писателката била вдъхновена за създаването й, след като открила, че няма нищо на сексуална тематика за хора с увредено зрение, които също имат своите нужди.

Линд разкрива, че е решила да подобри сексуалния живот на незрящите след случка в Чили, когато била студентка. След като помогнала на незрящ мъж да пресече пътя и му споделила, че е от Швеция, той й казал, че харесва това, че в Стокхолм са толкова отворени към секса.

„Това ме накара да се замисля как обществото приема интимността със слепи мъже или жени“, сподели тя.

Хакан Томсън, председател на Националната федерация на хората с увредено зрение в Швеция заяви пред вестник „Метро”, че според него книгата е положителна стъпка.

„Хората си мислят, че незрящите нямат същите нужди като всички останали, но те са също толкова сексуални, колкото всеки друг”, обясни той.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

timthumb

Джон Гришам и Джордж Мартин на бунт срещу изкуствения интелект

Страхуват се, че ще останат без работа Известни имена от бранша се сдружиха, като планират …