Начало / България / Владимир Зарев ще представи „Орлов мост“ в Бургас

Владимир Зарев ще представи „Орлов мост“ в Бургас

Владимир Зарев ще представи последния си роман „Орлов мост“ в книжарница „Хеликон – Бургас“. Премиерата ще се състои на 4 ноември от 18 ч.

„Орлов мост“ бързо се превърна в бестселър и намери място в класациите за най-продавани книги миналата седмица. Книгата връща читателя към протестите в София и на „Орлов мост“ през 2013 г. Романът преплита обречената любовна история между двама души с ненавистта, беззаконието и болката на времето, в което живеем.

Блясъкът в очите на хората. Яростта и надеждата, че политическата класа може да бъде пометена, че същото ще се случи с монополите, с олигарсите… Във вкочаняващия студ на зимните вечери хората се събират отново и отново.
В протяжните и мътни времена на промяната управляващите върхушки, без значение от коя партия, не само разграбиха България, но извършиха нещо още по-страшно. Стотици хиляди изгубиха спестяванията си, домовете си, работата си, изгубиха настоящето и бъдещето си. Виновните се знаеха, но възмездие нямаше. Политическата класа с алчно усърдие превръщаше властта си в пари, но възмездие нямаше. Нямаше и правосъдие.
На този фон Владимир Зарев разказва историята на една изумителна и невъзможна любов. Павел и Юлия са сред водачите на протестиращите. Всеки от тях има своето минало, своите страхове, грехове и мечти. Павел е юрист, спечелил много пари, но изгубил себе си. Юлия се е разделила с мъжа си, търси опора в малката си галерия и грижите по дъщеря си. И искрено вярва в чистия порив на протестите. Постепенно те извървяват пътя един към друг. Любовта им е неистова и нежна, и нараняваща. Всичко рухва, когато Павел споделя най-тъмната си тайна“, се казва в анотацията на книгата.

Свързани заглавия:

Изкуплението „Орлов мост“

„Орлов мост“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

ee1d574e9971dfe076fca48762464102

Тайванска книжарница продава книги на тъмно

Wuguan Books използва мрака по най-добрия начин „Клиентите ни се съсредоточават по-добре така„, убедена е …