Начало / България / Владимир Зарев ще представи „Орлов мост“ в Бургас

Владимир Зарев ще представи „Орлов мост“ в Бургас

Владимир Зарев ще представи последния си роман „Орлов мост“ в книжарница „Хеликон – Бургас“. Премиерата ще се състои на 4 ноември от 18 ч.

„Орлов мост“ бързо се превърна в бестселър и намери място в класациите за най-продавани книги миналата седмица. Книгата връща читателя към протестите в София и на „Орлов мост“ през 2013 г. Романът преплита обречената любовна история между двама души с ненавистта, беззаконието и болката на времето, в което живеем.

Блясъкът в очите на хората. Яростта и надеждата, че политическата класа може да бъде пометена, че същото ще се случи с монополите, с олигарсите… Във вкочаняващия студ на зимните вечери хората се събират отново и отново.
В протяжните и мътни времена на промяната управляващите върхушки, без значение от коя партия, не само разграбиха България, но извършиха нещо още по-страшно. Стотици хиляди изгубиха спестяванията си, домовете си, работата си, изгубиха настоящето и бъдещето си. Виновните се знаеха, но възмездие нямаше. Политическата класа с алчно усърдие превръщаше властта си в пари, но възмездие нямаше. Нямаше и правосъдие.
На този фон Владимир Зарев разказва историята на една изумителна и невъзможна любов. Павел и Юлия са сред водачите на протестиращите. Всеки от тях има своето минало, своите страхове, грехове и мечти. Павел е юрист, спечелил много пари, но изгубил себе си. Юлия се е разделила с мъжа си, търси опора в малката си галерия и грижите по дъщеря си. И искрено вярва в чистия порив на протестите. Постепенно те извървяват пътя един към друг. Любовта им е неистова и нежна, и нараняваща. Всичко рухва, когато Павел споделя най-тъмната си тайна“, се казва в анотацията на книгата.

Свързани заглавия:

Изкуплението „Орлов мост“

„Орлов мост“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

oYk6dCFtbOoPbH5UgnFLcwfVKvLrUL13tUR5jV-7j-Eg

Световен автор на биографии гостува на пловдивчани

Пловдивският „Хеликон“ посреща от 18 ч. днес любопитен гост Атле Нес започва българското си турне …