Начало / България / Бестселър на „Ню Йорк таймс” до дни на книжния пазар

Бестселър на „Ню Йорк таймс” до дни на книжния пазар

Историята на специалния агент Джей Добинс е безпрецедентна

Бестселърът на „Ню Йорк таймс” „No Angel: Изтерзаният ми поход към вътрешния кръг на Хелс Ейнджълс” от Джей Добинс” и Нилс Джонсън-Шелтън ще бъде до дни по рафтовете на книжарниците у нас. Книгата излиза с печата на издателство „ProBook”.

„No Angel” е романизираната история на един човек, който може дотолкова да бъде погълнат от мисията си, че да се отрече от семейство и приятели. Да се откаже от децата си. Воден единствено от сляпа ярост и желание да изпълни мисията си.

Джей Антъни Добинс, по прякор Пилето, работи като агент под прикритие в Бюрото по тютюн, алкохол и огнестрелни оръжия и придобива печална известност след като между 2001 и 2003 г. успява да се внедри в Hells Angels. На Пилето е предложено пълноправно членство в най-големия и опасен мотористки клуб в света, след като изфабрикува доказателства за убийството на член от „Монголите” – рокерски клуб, с който Hells Angels са в дългогодишна война. Вътрешен поглед към едно от най-затворените, но в същото време едно от най-ясно отличимите тайни общества в света. Hells Angels е организация, в която е изключително трудно да бъдеш приет. Не можеш да влезеш в нея трябва да те поканят. И дори да те помолят, пак трябва да преминеш през етапите на „чиракуване”.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

227593_b

Демоничните разкази на окултистите

Антология, от която всеки фен на мистиката и мистерията има нужда “Страшни разкази на прочути …