Начало / България / Бестселърът „Пътешественикът във времето и неговата жена“ излиза отново на български език

Бестселърът „Пътешественикът във времето и неговата жена“ излиза отново на български език

Бестселърът  „Пътешественикът във времето и неговата жена“ ще излезе отново на български език до края на септември, съобщиха от издателство „Лабиринт“.

Романът е звездният дебют писателката Одри Нифнегър, който излиза за пръв път през 2003 г.  и до този момент са продадени над 2,5 милиона копия от нея. Авторката получи Британската награда за литература и Наградата „Ексклузив Букс Бьоке“. През 2009 г. книгата е филмирана с режисьор Робърт Швентке и Ерик Бана и Рейчъл МакАдамс в главната роля.

Той разказва светла история а за любовта, за чудото да знаеш, че си като фар, като магнит и онзи, когото обичаш, непременно ще се върне при теб като махало, като механизъм, който никога няма да се повреди, защото е неподвластен на човека. Тази история е като красива паяжина, изтъкана от чувства и време. Тя не е точно научна фантастика, въпреки че заради генно заболяване героят се придвижва с лекота напред и назад във времето. Не е и точно любовен роман, защото любовта тук се разглежда като съдба, като предопределеност. „Това е една съвременна „Одисея“ за лутането, за отсъствието като присъствие, за неизчерпаемата сила на женското търпение и на мъжката привързаност“, се казва още в анотацията.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!