На фокус
Начало / България / „Най-грозната от всички” е втората книга от поредицата „Евър Афтър Хай”

„Най-грозната от всички” е втората книга от поредицата „Евър Афтър Хай”

„Най-грозната от всички” от Шанън Хейл – втора книга в поредицата „Евър Афтър Хай”, ще излезе на българския книжен пазар на 5 септември, съобщи издателство „Егмонт”. Книгата ще бъде достъпна и в електронен вариант.

„Най-грозната от всички” е част от нов проект на компанията „Mattel”, който включва още играчки и анимационни филми. „Кралско добро забавление”, описват поредицата книги от Kirkus Reviews.

„Наближава Денят на наследството, в който учениците от „Евър Афтър Хай” трябва да дадат обет, че ще следват стъпките на приказните си родители. Рейвън, дъщерята на Злата кралица, отказва да подпише Книгата на легендите, отхвърляйки своята съдба и излагайки всички останали на риск.
Епъл, дъщерята на Снежанка, не иска да приеме, че Рейвън е просто една непрекъснато създаваща проблеми бунтарка. Но изборът на Рейвън означава, че Епъл може никога да не получи отровната ябълка, принца и кралството, които ѝ се полагат.
Внезапна опасност надвисва над Маделин от Страната на чудесата и сега Рейвън и съперничката ѝ ще трябва да съберат враждуващите лагери. Дали ще успеят да сложат край на своите противоречия или ще отнемат щастливия край на всички веднъж завинаги?”, се казва в анотацията на книгата.

Шанън Хейл е една от най-продаваните авторки на „Ню Йорк таймс” с шест романа за тийнейджъри. Писателката и съпругът ѝ живеят близо до Солт Лейк Сити, Юта, с четирите си малки деца и домашния си любимец – малко пластмасово прасе.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

sarah-j-maas

Сара Дж. Маас за първата си фентъзи книга за възрастни „Дом на пръст и кръв“

Романът смесва страх и романтика Въпреки че предишните ѝ поредици размиват границите между жанровете и …