Начало / Свят / През 2016 г. ще излезе нова готварска книга от Гуинет Полтроу

През 2016 г. ще излезе нова готварска книга от Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу подготвя за печат своята трета книга с готварски рецепти. Тя  ще се фокусира върху бързото приготвяне на ястия след тежък работен и след купони. Според издателите от „Grand Central Life & Style” книгата на 42-годишната актриса не може да няма успех, тъй като феновете на здравословното готвене нонстоп търсели подобна литература.

„Новата книга на Гуинет ще съдържа 125 рецепти за ястия, които можете да спретнете в рамките на 30 минути след тежък работен ден или след края на изцеждащо парти, отворило ви апетит. Във всяко едно ястие няма или има съвсем малко захар и мазнини, а в повечето няма и глутен“, споделят издателите.

През 2011 г. актрисата издаде „Дъщеря на баща си: Вкусни лесни рецепти за семейни празненства и събирания“. През 2013 г. последва нейна втора готварска книга, „Всичко е вкусно“. Третата книга с рецепти на Полтроу ще излезе през април 2016 г., като заглавието й е по-дълго даже от това на първата – „Всичко е лесно: здравословни вкусни ястия за през нощите на седмицата, приготвяни за 30 минути“.

Свързани заглавия
Гуинет Полтроу ще публикува нова готварска книга

Прочетете още

gergan

Книжарят на книжарите Гергана Дичева: „Свят без книги няма бъдеще“

По 24 май е време за награди в „Хеликон“ Избира се всъщност и най-добър книжар, …