Начало / Свят / Зрелищно шоу на премиерата на „Карт бланш”

Зрелищно шоу на премиерата на „Карт бланш”

Командоси носят книгата. Дивър с „момичето на Бонд” в „Бентли Континентъл”


В истинско шоу се е превърнало представянето на поредната книга от серията за Джеймс Бонд в Лондон, пишат английските медии. Авторът на романа – американският писател Джефри Дивър, е пристигнал пред „Шампейн бар” с 12-цилиндрова червена „Бентли Континентъл ДЖИ ТИ”. На предната седалка до него е седяло „момичето на Бонд“, облечено в кожени дрехи. Самата книга се е появила буквално от небето, донесена от екип командоси на Кралските Военноморски сили, които са слезли по въжета от тавана на гарата, от която тръгват влаковете през Ламанша.

Дивър, който е отлично познат на българския читател, е заявил, че изобщо не се е колебал върху предложението на издателите да напише новото продължение за приключенията на Джеймс Бонд. Сюжетът на романа, озаглавен „Карт бланш“, пренася читателя във времето, когато Бонд е служил в Кралския военен флот в Афганистан, преди да започне работа в тайните служби.

Първият от „новите“ романи за агент 007, написани след смъртта на неговия създател, излезе през 2008 г. Негов автор бе британецът Себастиян Фолкс.

Създателят на агент 007 – писателят Йън Флеминг, умира на 12 август 1964 г.

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

picture4

Светлана Дичева: Ако бях политик, щях да слушам внимателно интервютата с творци

Радиожурналистът предлага сега сборник с разкази Познавате кадифения тембър на Светлана Дичева от програма „Хоризонт“ …