Начало / България / Лили Игнатова подкрепи „Хванаха ме да крада”

Лили Игнатова подкрепи „Хванаха ме да крада”

Забележително дамско присъствие на премиерата в „Хеликон-Витоша”

„Писането е самотно занимание. Благодаря ви, че сте тук, защото това събитие се бие с посещението на Орхан Памук в София. Тази книга я писах много бавно, докато детето спеше, но тя не е за деца. Тя е за навършили 21 години. Любовната история е маскировка. Интересуваше ме как да направим от човешкото същество едно ново човешко същество. Чрез интернет се учим да бъдем родители. Трябва да се знае, че книгата е сбор от различни съдби и неща, които съм изживяла, чула и разбрала от интернет”, заяви Станислава Чуринскиене – автор на романа „Хванаха ме да крада”, чиято премиера се състоя в столичната книжарница „Хеликон-Витоша”.

Водещата на представянето Лазарина Доневска подчерта, че Чуринскиене отново навлиза дълбоко в живота в мрежата, който, макар и анонимен, кара хората да бъдат честни. „Хванаха ме крада” е бързо, задъхано четиво, към което не можем да останем безразлични”, заяви Доневска.

Прославената гимнастичка от близкото минало Лили Игнатова, която се включи в представянето извън предварителния сценарий, не скри възхищението от навременното излизане на книгата на Станислава. „Съзнавам отговорността на хората, които пишат. Като четях романа, разбрах самата себе си. Книгата е полезна за вашето лично израстване. Горещо ви я препоръчвам”, каза Игнатова.

Ели Скорчева – актрисата от „Адаптация”, „Търновската царица” и др., прочете откъс от романа на Чуринскиене, с което предизвика аплодисментите на публиката.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

misli-kato-monah-obichay-uma-si-v-pokoy-i-tseleustremenost-vseki-den-30

“Мисли като монах” и обучавай ума си в покой

Скъпи почитатели на книгите за самоусъвършенстване, моля запознайте с чаровния Джей Шети Той е тук, …