Начало / Свят / Дъщерята на Кари Грант подклажда слуховете за неговата сексуалност

Дъщерята на Кари Грант подклажда слуховете за неговата сексуалност

Филмовата звезда обичал да го смятат за гей

Кари Грант (1904-1986) – определян от Американския филмов институт за втората най-голяма звезда в киноиндустрията, е бил винаги във фокуса на общественото внимание. Въпреки че се е женил 5 пъти, слуховете около негова сексуална ориентация не са преставали. Медиите винаги са били обсебени от големия актьор, а знаменитата фраза на гениалния Алфред Хичкок по адрес на Грант: „Единственият мъж, когото наистина съм обичал”, е причината и до днес да се търси отговор на въпроса бил ли е любимецът на милиони жени гей.

В книгата „Добрите неща: Споменът за моя баща, Кари Грант”, излязала в началото на май, дъщеря му Дженифър продължава да подклажда съмненията. „Мъжете го харесваха, не мога да ги виня за това. А и той, предполагам, им даваше поводи. Обичаше да го смятат за гей. Казваше, че това кара жените да се опитат да докажат обратното. Дали е експериментирал с мъже? Не знам, но ако да опиташ нещо ново, означава, че си гей, предполагам по-голямата част от хората по света са гейове в такъв случай”, коментира тя.

Дъщерята на Грант признава, че баща й е прибягвал до наркотици: „Взимаше LSD от време на време, за да си спомня миналото”.

Дженифър Грант се ражда през 1966 г., когато актьорът е вече на 62 години. Тя е единственото му дете. Описва като грижовен и добър баща.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

B9713959735Z.1_20171128143145_000GKIA73STF.2-0

Шарл Бодлер е лошото момче на френската поезия

Творецът е роден преди 200 години Появява се на света през един априлски ден на …