Начало / България / Излиза нов трилър от автора на „Призрак“ Роджър Хобс

Излиза нов трилър от автора на „Призрак“ Роджър Хобс

Нов горещ трилър от  автора на международния бестселър „Призрак” Роджър Хобс ще се появи на бългаарския книжен пазар. „Игри на изчезване“ се очаква да бъде в книжарниците на 17 юли благодарение на издателство „Обсидиан“.

Действието в „Игри на изчезване“ пренася читателя в Южнокитайско море, недалече от Хонконг. Малка яхта пренася контрабандно необработени сапфири, струващи милиони. Но на борда има и нещо много по-ценно. Товар, който ще промени бъдещето на света. Затова пътят му е осеян с трупове, в каквито скоро се превръщат и тримата бандити, осмелили се да нападнат кораба.

Опасността едва ли може да уплаши един Призрак, специалист по обирите и майстор на изчезването. Особено когато за помощ го е помолила Анджела, жената, която го е научила на всичко в живота. И която е поръчала провалилия се удар със сапфирите. Кратък имейл до Джак – име, с което само двама души наричат Призрака – е достатъчен той да се озове светкавично в Макао и бляскавите му казина, за да реши един на пръв поглед лесен проблем. Джак и Анджела, хора без адреси и дори пръстови отпечатъци, се оказват въвлечени в конспирация с невероятни мащаби и в рискована игра с непредсказуем край.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Image00067

Екологичен библиобус радва видинските читатели

Съпровождат го песни, радост и веселие Библиотека „Михалаки Георгиев” се похвали с новата си придобивка …