Начало / България / Излезе първата книга от поредицата за Дерек Сторм от Ричард Касъл

Излезе първата книга от поредицата за Дерек Сторм от Ричард Касъл

На българския книжен пазар вече е „Буря иде“, първата книга от поредицата на популярния автор на „Жега“ Ричард Касъл. Серията е с главен герой агент Дерек Сторм.

Зад псевдонима Ричард Касъл се крие целият екип от сценаристи на популярния телевизионен сериал „Касъл“. Сред читателите у нас те са популярни с книгите за красивия детектив от полицията в Ню Йорк Ники Хийт и партньора й-писател Джеймисън Руук.

Новата серия следва един нов симпатичен герой – агент Дерек Сторм. В „Буря иде“  той е по петите на стария си враг Грегор Волков.  От Токио, през Лондон до Йоханесбург високопоставени банкери биват жестоко измъчвани и убивани. Убиецът е уловен само за миг от охранителна камера – психопат с превръзка на окото. С помощта на красива и загадъчна чуждестранна агентка, пътищата на която се преплитат с тези на Сторм в професионален и романтичен план, той открива, че в коварния план на Волков са замесени състоятелен финансист и американски сенатор.В задъхана надпревара с времето Сторм е по петите на призрачния Волков – от Париж, през бърлогата на компютърен гений в Айова, по улиците на Манхатън, до автомобилно преследване сред свистящи куршуми по магистрала в Ню Джърси.

Междувременно Сторм разкрива заговор, който би могъл да унищожи световната икономика и да отприщи невиждан хаос, който само той би могъл да спре.

Книги от Ричард Касъл тук

 

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

leo-tolstoy-5

Лев Толстой – горчивата равносметка за същността на хората

Класикът мечтае за свят, построен върху етиката Писателят си отива от света ни към края …