Начало / България / Излезе първата книга от поредицата за Дерек Сторм от Ричард Касъл

Излезе първата книга от поредицата за Дерек Сторм от Ричард Касъл

На българския книжен пазар вече е „Буря иде“, първата книга от поредицата на популярния автор на „Жега“ Ричард Касъл. Серията е с главен герой агент Дерек Сторм.

Зад псевдонима Ричард Касъл се крие целият екип от сценаристи на популярния телевизионен сериал „Касъл“. Сред читателите у нас те са популярни с книгите за красивия детектив от полицията в Ню Йорк Ники Хийт и партньора й-писател Джеймисън Руук.

Новата серия следва един нов симпатичен герой – агент Дерек Сторм. В „Буря иде“  той е по петите на стария си враг Грегор Волков.  От Токио, през Лондон до Йоханесбург високопоставени банкери биват жестоко измъчвани и убивани. Убиецът е уловен само за миг от охранителна камера – психопат с превръзка на окото. С помощта на красива и загадъчна чуждестранна агентка, пътищата на която се преплитат с тези на Сторм в професионален и романтичен план, той открива, че в коварния план на Волков са замесени състоятелен финансист и американски сенатор.В задъхана надпревара с времето Сторм е по петите на призрачния Волков – от Париж, през бърлогата на компютърен гений в Айова, по улиците на Манхатън, до автомобилно преследване сред свистящи куршуми по магистрала в Ню Джърси.

Междувременно Сторм разкрива заговор, който би могъл да унищожи световната икономика и да отприщи невиждан хаос, който само той би могъл да спре.

Книги от Ричард Касъл тук

 

Прочетете още

larger

Продадоха любовно писмо от Екзюпери на търг за четвърт милион евро

Илюстрация на Антоан дьо Сент Екзюпери, представяща неговия най-известен персонаж върху малката му планета и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *