Начало / Свят / Излезе пореден политически трилър от Брад Тор

Излезе пореден политически трилър от Брад Тор

Пореден политически трилър от Брад Тор е на англоезичния книжен пазар, съобщи „USA Today“. Новата му книга е със заглавие „Code of Conduct“ и отново е с главен герой Скот Харват – бивш военноморски тюлен . Издателство е „Atria“.

Скрит дълбоко и закрилян от големи организации, функционира таен комитет с разрушителна цел. Неговите членове притежават безкрайни привилегии и са смятани за недосегаеми. 4-секундно видео обаче изтича и бързо се разпространява в цял свят. Властите във Вашингтон се активизират, а агентът под прикритие Скот Харварт трябва да се заеме с най-смъртоносната си задача досега.

Това, което започва като обикновена услуга, прераства в световна драма, която засяга много лични интереси. Налице е политическа интрига, която ще извади на повърхността най-мрачните тайни на света на шпионажа. Със заплетен сюжет, многопластови герои и непредсказуем съспенс, Брад Тор отново ще достави истинско удоволствие на читателите си.

Тор е роден през 1969 г. Той пише в жанра военен и политически трилър. Най-успешните му книги са „Последният патриот”, както и „Ответен удар”, който е включен в класацията на 100-те най-добри трилъра на „National Public Radio”. Българският читател го познава от тези два романа, както и „Черният списък“,  „Тайният орден“ и др.

Свързани заглавия
„Необявена война“ от Брад Тор (анотация и откъс)
Брад Тор: Работата ми като гражданин на моята страна е по-важна от тази на писател

Книги от Брад Тор тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!