Начало / България / Излиза продължението на „Лечебният код“ на Алекс Лойд

Излиза продължението на „Лечебният код“ на Алекс Лойд

„Отвъд волята“  – продължението на  бестселъра „Лечебният код“ на Алекс Лойд, ще бъде в книжарниците от утре, 11 юни. От излизането си през март 2012 г. до днес „Лечебният код“ се радва на нестихващ читателски интерес и дълго оглавяваше класациите на „Хеликон“ за най-продавани книги.

„Без значение в коя област са проблемите ви – здраве, връзки, успех, гняв, тревожност, – техният източник винаги е страхът, а решението – любовта“, категоричен е д-р Алекс Лойд.

В „Отвъд волята“ авторът доразвива и надгражда принципите, заложени в „Лечебният код“. Според него източникът на всеки проблем е страхът, а решението – любовта. С ясни и практични съвети той ще ви помогне да постигнете дълготраен успех и истинско щастие.

Д-р Лойд е помогнал на хиляди хора по света да се излекуват и да променят живота си завинаги. Той притежава докторска степен по психология и природолечебна медицина. Днес частната му практика е една от най-мащабните в света, с клиенти в 50 щата и 158 страни (и в отделни области на тези страни). Д-р Лойд вярва, че ако търсим разрешение на житейските си проблеми, трябва първо да излекуваме скритите си духовни проблеми, и през 1988 г. започва да разработва програма за целта.

„Отвъд волята“  тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

215173_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (21 септември – 27 септември)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Живот в скалите от Мария Лалева 2. Танцувай с мен от Сюзън …