Начало / България / Излиза продължението на „Лечебният код“ на Алекс Лойд

Излиза продължението на „Лечебният код“ на Алекс Лойд

„Отвъд волята“  – продължението на  бестселъра „Лечебният код“ на Алекс Лойд, ще бъде в книжарниците от утре, 11 юни. От излизането си през март 2012 г. до днес „Лечебният код“ се радва на нестихващ читателски интерес и дълго оглавяваше класациите на „Хеликон“ за най-продавани книги.

„Без значение в коя област са проблемите ви – здраве, връзки, успех, гняв, тревожност, – техният източник винаги е страхът, а решението – любовта“, категоричен е д-р Алекс Лойд.

В „Отвъд волята“ авторът доразвива и надгражда принципите, заложени в „Лечебният код“. Според него източникът на всеки проблем е страхът, а решението – любовта. С ясни и практични съвети той ще ви помогне да постигнете дълготраен успех и истинско щастие.

Д-р Лойд е помогнал на хиляди хора по света да се излекуват и да променят живота си завинаги. Той притежава докторска степен по психология и природолечебна медицина. Днес частната му практика е една от най-мащабните в света, с клиенти в 50 щата и 158 страни (и в отделни области на тези страни). Д-р Лойд вярва, че ако търсим разрешение на житейските си проблеми, трябва първо да излекуваме скритите си духовни проблеми, и през 1988 г. започва да разработва програма за целта.

„Отвъд волята“  тук

Прочетете още

215173_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (4 ноември – 10 ноември)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Живот в скалите от Мария Лалева /за 57-и път в класацията/ 2. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.