Начало / България / Сексологът Румен Бостанджиев стана книжар

Сексологът Румен Бостанджиев стана книжар

Известият психотерапевт гостува в „Хеликон-Бургас”

Няма нищо по-хубаво от лошото време, когато ВИП книжар е сексологът д-р Румен Бостанджиев. Валежите в Бургас създадоха интимна обстановка в уютната книжарница на „Хеликон” на площад „Тройката”. Четящите бургазлии се тълпяха, за да поговорят и да получат съвет от известния професионалист и преподавател в Център по хуманитарни науки в Бургаския свободен университет (БСУ). Голям брой негови бивши и настоящи студенти дойдоха да стиснат ръката на любимия си преподавател. Журналистите от града също не пропуснаха интересния събеседник.
Спокоен и уверен, д-р Бостанджиев отлично се ориентира в книжарницата, в която прекарва голяма част от времето си, когато е в Бургас и е свободен от лекции. Той призна, че предпочита да пътува по-дълго към София, защото междувременно успява да изчете голяма част от онова, което си е напазарувал от „Хеликон” преди тръгване.
„Кога ви остава време да четете всичко?”, попита изправен пред лавиците с безброй книги авторът на „Свободни в леглото”, „За любовта и секса откровено” и други любопитни и полезни четива.
На тръгване докторът написа в паметния лист: „С благодарност към екипа на книжарница Хеликон-Бургас – жреците в най-свещеното място за мен в Бургас!”.

Фото: „Хеликон-Бургас”

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

227975_b

„Сделката“ от Ел Кенеди – любовта се разгаря, когато най-малко я очакваш

По книжарниците можете да намерите „Сделката“ от Ел Кенеди – колежански романс, който изправя капитана …