Начало / България / Представят „От какво се прави бебе“ в „Хеликон-Пловдив, Център“

Представят „От какво се прави бебе“ в „Хеликон-Пловдив, Център“

Любопитният наръчник за деца и родители „От какво се прави бебе“ от Кори Силвърбърг ще бъде представен в пловдивската книжарница „Хеликон-Център“. Премиерата ще се състои на 13 юни и е с начален час 12, 30. Книгата ще бъде представена от издателя Манол Пейков.

„Идва момент, в който децата започват да проявяват любопитство към бебетата. Обикновено това се случва, когато в семейството дойде ново бебе (или е на път да дойде и всички възрастни говорят за това). Но може да се случи и по друго време.
Въпросите на децата относно бебетата не са еднакви. От една страна, те искат да знаят откъде идват бебетата по принцип. От друга, вече съвсем конкретно, им се ще да разберат откъде са дошли самите те. Това са два различни въпроса с два различни отговора.
Тази книга помага на възрастните да отговорят на децата си на въпроса за онова, което ни обединява. В нея не е включена информация за половия акт, нито се разказва за осеменяването чрез донор, лечението на безплодие, сурогатното майчинство или осиновяването. Но тя ви дава възможност да разговаряте по всяка от тези теми, ако пожелаете.
Повечето възрастни изпитват неудобство, когато обсъждат с деца подобни теми. Затова разработих едно простичко ръководство за родители“, се казва в анотацията на книгата.

„От какво се прави бебе“ тук

Прочетете още

088687dd7d3ca0c30dd8e80f7e8da3db

Библиотека, по-славна и от Маракана

Рио е изумителен, защото в него по един невероятен начин съжителстват футболът, ламбада и книгите …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *