Начало / България / Фредерик Салдман ще представи книгата си „Най-доброто лекарство сте вие!“ в „Хеликон-България“

Фредерик Салдман ще представи книгата си „Най-доброто лекарство сте вие!“ в „Хеликон-България“

Фредерик Салдман – автор на международния бестселър „Най-доброто лекарство сте вие!”, ще гостува в България, съобщи издателство „Колибри“. На 24 март, вторник, от 19 ч той лично ще представи книгата си в столичната книжарница „Хеликон-България“.

„Най-доброто лекарство сте вие!” е вече на българския книжен пазар. Определяна е като най-полезния пътеводител в областта на здравето и индивидуалните навици. Може да бъде полезна както на всеки родител и учител, така и за медицинските работници, а и на всеки човек със слаба имунна система.

Д-р Фредерик Салдман е известен френски лекар, кардиолог и експерт по здравословно хранене. Книгите му „Измий ръцете си!“ и „Най-доброто лекарство сте вие“ са вдъхновени от срещите му с пациенти, разказващи за болестите си като за феномени, които не зависят от собственото им поведение. Именно това мотивира д-р Салдман да адресира посланието си към по-широка публика. Целта му е да докаже, че здравето е в нашите ръце, че „вътрешният учител на всеки един от нас е създателят на идеалната хармония“.

Свързани заглавия

Пътеводителят за доброто здраве „Най-доброто лекарство сте вие!“ излезе и у нас

„Най-доброто лекарство сте вие!“ тук