Начало / България / Популярният влогър Емил Конрад ще представи книгата си с национално турне в „Хеликон“

Популярният влогър Емил Конрад ще представи книгата си с национално турне в „Хеликон“

Интернет звездата Емил Конрад ще представи книгата си с национално турне в „Хеликон“. До дни се очаква на книжния пазар да се появи книгата му „Нещата, на които НЕ ни учат в училище“, която ще бъде дело на „Егмонт“.

Емил Конрад е български влогър, който нашумя с дейността си в интернет платформи като youtube.com и Vbox. Хиляди младежи гледат неговите видео материали в мрежата, които са както и забавни, така и поучителни. Насочвайки младите си фенове към правия път и запознавайки ги с истинския живот и трудностите в него – Емил добива голяма известност, както при младите, така и при по-възрастните.

Емил Конрад е роден в София. Когато е на 13 г. претърпява автомобилна злополука. През същата година майка му ги напуска. През 2006 г. започва за качва първите си видео-материали в мрежата.

На страниците на „Нещата, на които не ни учат в училище“ са събрани дванадесет смешно-сериозни, комично-трагични истории. Лъжата, страхът, щастието и очакванията – това са само част от темите в книгата. В дебютното си заглавие влогърът Емил Конрад споделя лични размишления и преживявания в типичния си шеговит и прям стил. Броят на историите кореспондира на дванадесетте класа в училище и всяка от тях засяга тема, близка не само до тийнейджърите. Тринадесетата глава принадлежи на читателите – всеки сам може да допише книгата и да изпрати своя текст. Но не само това прави книгата уникална. Четири от илюстрациите в нея съдържат QR кодове, които при зареждане отвеждат до четири клипа, създадени специално за книгата.

Ето и пълната програма на турнето му през февруари:

7 февруари (събота), 14:00  ч. – Хеликон София – България

14 февруари (събота),  14:00 ч. – Хеликон Бургас

15 февруари (неделя), 12:00 ч. – Хеликон Стара Загора

15 февруари (неделя), 17:00 ч.  –  Хеликон Пловдив – Център

21 февруари (събота) 12:00  ч. – Хеликон Шумен

22 февруари (неделя) 14:00 ч. – Хеликон  Русе

28 февруари (събота) 14:00 ч. – Хеликон Благоевград

1 март (неделя) 14:00 ч.– Хеликон Велико Търново

„Нещата, на които не ни учат в училище“ тук

 

Прочетете още

16000696

„През август ще се видим“ – романът, за който Маркес забрави

Смъртта прави всеки ръкопис скъпоценен Габриел Гарсия Маркес дописва през 2004-а една своя книга, която …