Начало / България / Официалната биография на Джон Бон Джоуви вече на български

Официалната биография на Джон Бон Джоуви вече на български

Официалната биография на Джон Бон Джоуви – живата легенда на рока,  излиза на български. От утре, 10 декември, „Джон Бон Джоуви. Биографията“ трябва да бъде в книжарниците. Автор на книгата е Лора Джаксън, а българският издател е „Еднорог“.

Пътят на групата „Бон Джоуви“ до върховете на славата, изпъстрен и с любопитни факти от живота на Джон Бон Джоуви, като тайната му сватба с неговата любима от гимназията Доротея или активното му участие в предизборната кампания на американския президент Барак Обама, е всъщност една от най-вълнуващите истории на успеха в музикалния свят.

Дори дългогодишните фенове на Джон Бон Джоуви ще научат малко известни факти от живота му като вдъхновяващата му реч пред световноизвестния „Клуб за дебати” на Оксфордския университет или немалкия му опит в ръководенето на отбор от висшата лига по професионален американски футбол на закрито.

„Ако от дете си тананикате “Livin`  On a Prayer” или обожавате най-романтичната балада на всички времена “Always”, тази книга е точно за вас“, споделят издателите.

Лора Джаксън е популярен автор на биографии на филмови и музикални легенди. Интервюирала е много от световноизвестните звезди на екрана и сцената. В продължение на повече от 15 години тя проследява живота на звездите и има достъп до техните близки и приятели, което й дава уникалната възможност да напише поредица биографии, признати от критиците по цял свят. Тя е автор на биографиите на Боно, Стивън Тайлър, Брайън Мей, Кийфър Съдърланд, “Ийгълс”, Нийл Даймънд, “Куийн”, Пол Саймън и Шон Бийн.

Прочетете още

anita-jankovic-AowxSxBwv_4-unsplash

Четене преди сън удвоява речника на децата

Книгите са ключови за тях Четящите родители са истинска благословия за най-малките – достатъчно е …

Един коментар

  1. Най-после, доживяме!