Начало / Свят / Автобиографията на Луис Суарес излиза през септември

Автобиографията на Луис Суарес излиза през септември

Автобиографията на противоречивия футболист Луис Суарес ще излезе на англоезичния книжен пазар през септември, съобщи thebookseller.com. Озаглавена „My Autobiography: El Pistolero“, тя ще бъде издадена от „Headline“. В произведението уругвайският голмайстор ще разкаже за висините и паденията в своята кариера.

От издателската къща потвърдиха, че засега публикуването на творбата няма да бъде повлияно от инцидента, свързан с нападателя на„Ливърпул“ на Световното първенство по футбол в Бразилия. Суарес е наказан с 4 месеца лишаване от всякаква дейност, свързана с футбол, след като ухапа Джорджо Киелини – защитник на Италия – в решаващ мач от груповата фаза. Това означава, че по време на излизането на неговите мемоари, Суарес все още ще изтърпява наказанието си. Възможно е да настъпят промени, свързани с промотирането на книгата, ако някои компании прекратят рекламните си договори с футболиста.

Луис Суарес е роден през 1987 г. Играл е в отборите „Насионал Монтевидео“, „Грьонинген“, „Аякс“, а в момента е в английския „Ливърпул“. За националния отбор на страната си има 78 мача и 40 гола. През последната година Суарес се утвърди като един от най-добрите футболисти в света.

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …