Начало / Свят / Чарли Хънам се отказа от ролята си във филма по „Петдесет нюанса сиво”

Чарли Хънам се отказа от ролята си във филма по „Петдесет нюанса сиво”

Чарли Хънам се отказа от ролята си във филма по бестселъра на Е Л Джеймс „Петдесет нюанса сиво”, съобщи „Гардиън”. Той щеше да играе основния персонаж Крисчън Грей. Актьорът определя като причина прекалено натоварената му програма, която нямало да му позволи да се подготви добре.

33-годишният Хънам продължава да участва в успешния сериал „Синовете на анархията” от 2008 г. насам. От филмовото студио „Universal” определят решението за общо, като казват още, че той не е издържал на голямото внимание от медии и фенове.

Случилото се е доста конфузно за такава мащабна холивудска продукция. Феновете чакат с нетърпение прожекцията, която би трябвало да дебютира през август 2014 г., режисирана от Сам Тейлър-Джонсън. Засега Дакота Джонсън запазва ролята си на главната героиня, Анастейжа Стийл. Все още не се знае кой ще заеме мястото на Хънам.

Припомняме, че феновете на трилогията на Джеймс останаха изключително недоволни от избора на актьори за ролите. Те настояваха Матю Бомър и Алексис Бледел да играят Крисчън и Анастейжа. Предстои да разберем дали Бомър ще се включи в продукцията.

Свързани заглавия
Яростен протест на феновете на „Петдесет нюанса сиво” срещу избора на актьори за екранизацията на романа
Чарли Хънам и Дакота Джонсън ще бъдат в главните роли в екранизацията на „Петдесет нюанса сиво”

„Петдесет нюанса сиво” тук

Прочетете още

anita-jankovic-AowxSxBwv_4-unsplash

Четене преди сън удвоява речника на децата

Книгите са ключови за тях Четящите родители са истинска благословия за най-малките – достатъчно е …