Начало / Свят / Личният лекар на Майкъл Джексън ще разкаже „своята истина” за смъртта на Краля на попа

Личният лекар на Майкъл Джексън ще разкаже „своята истина” за смъртта на Краля на попа

Д-р Конрад Мъри – личният лекар на Майкъл Джексън, ще пише книга за Краля на попа, съобщи btvnews.bg, цитирайки „Дейли стар”. Мъри в момента излежава 4-годишна присъда за непредумишлено убийство на музикалната икона.

В нея той ще разкаже „какво наистина се е случило“ през последните дни от живота на певеца. Предполага се, че Конрад Мъри, който е в  Лосанджелиския окръжен затвор, се е „свързал“ с издатели чрез приятелката си Никол Алварес.

С намерението да разкаже „своята истина“ осъденият за непредумишленото убийство на Майкъл Джексън лекар е предизвикал гнева на близките на Краля на попа.

Майкъл Джаксън (1958-2009) почина само седмици преди началото на турнето, на 25 юни 2009 г, след спиране на сърдечната дейност. Преди смъртта на Джексън са били предписани лекарствата пропофол и лоразепам. Личният му лекар обвинен и намерен за виновен за непредумишлено убийство. Смъртта на Майкъл Джексън предизвиква международна вълна на скръб и милиони зрители наблюдават на живо по телевизията неговата възпоменателна церемония.

Свързани заглавия
Майкъл Джексън предсказал смъртта си в стихотворение
Излиза албум на Майкъл Джексън по стихове на Робърт Бърнс

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …