Начало / Свят / Рапърът Боби Браун ще пише книга за живота си с Уитни Хюстън

Рапърът Боби Браун ще пише книга за живота си с Уитни Хюстън

Рапърът Боби Браун – бивш съпруг на Уитни Хюстън, ще пише книга за съвместния им живот, съобщи dnevnik.bg, позовавайки се на „Huffington Post”.

Боби Браун е напуснал погребението на бившата си съпруга, тъй като не е харесал мястото, на което е бил поставен. По-късно същият ден той е бил забелязан в нощен клуб. Браун също така не е установявал контакт с дъщеря си в дните след смъртта на Уитни Хюстън.

Вчера сайтът Music-News съобщи, че дъщеря им е намерена след кратък период на издирване под влияние на наркотици. Подобно на баща си и майка си 18-годишната Боби Кристина също е уличавана в употреба на кокаин.

Браун е имал идея да разкаже за отношенията им още през 2008 г., година след развода им, но тъй като певицата е била от няколко години извън сцената, подобно издание не се е предвиждало да има особен успех.

Уитни Хюстън и Боби Браун се запознават през 1989 г. и се женят три години по-късно. Бракът им преминава през многократни конфликти, провокирани от наркотичната зависимост на двамата. Браун също така е диагностициран с маниакална депресия.

Свързани зглавия
Излизат обновена биография на Уитни Хюстън и 12 нови е-книги

Прочетете още

anita-jankovic-AowxSxBwv_4-unsplash

Четене преди сън удвоява речника на децата

Книгите са ключови за тях Четящите родители са истинска благословия за най-малките – достатъчно е …