Начало / Свят / Ще излезе автобиография на Златан Ибрахимович

Ще излезе автобиография на Златан Ибрахимович

Скандалният футболист ще разкрие и личния си живот

Предстои да се появи на пазара автобиографичната книга на нападателя на Милан Златан Ибрахимович,съобщи испанският вестник „Спорт”. Творбата ще се нарича „Аз съм Златан Ибрахимович” и ще излезе първо в родината на нападателя – Швеция.

За момента издателите не казват повече информация, но споделят, че ще бъде разкрито неразбирателството между футболиста и треньора му в испанския гранд „Барселона” Хосеп Гуардиола. Обърнато е и повече внимание на сегашния треньор на „Реал Мадрид” Жозе Моуриньо, с който Ибрахимович е работил в „Интер”.

Разбира се, ще бъде проследена кариерата на голаджията от Малмьо, през „Аякс”, „Ювентус”, „Интер”, „Барселона”, до „Милан”. Но не всички теми ще бъдат спортни. Ибра, както е известен, отделя място и за своята съпруга, децата си и други лични преживявания.

Златан Ибрахимович е шведски нападател с босненски произход. Роден е през1981 г. Играе на поста централен нападател. За националния отбор на Швеция има 56 мача и 21 гола. Известен е с това, че притежава изключителни качества, но е с чапат характер.

Прочетете още

16000696

„През август ще се видим“ – романът, за който Маркес забрави

Смъртта прави всеки ръкопис скъпоценен Габриел Гарсия Маркес дописва през 2004-а една своя книга, която …