Начало / България / Лора Флоран забърква „Шоколадова магия“ в третата си книга

Лора Флоран забърква „Шоколадова магия“ в третата си книга

Шоколадът, принцове и вещици – това са основните герои в третата книга на българския пазар на Лора Флоран. Тя стана популярна у нас с книгите си „Крадецът на шоколад“ и „Шоколадово докосване“, а до дни в книжарниците ще бъде и „Шоколадова магия“.

„Къщата на вещиците“, чиято витрина е омагьосана гора от сладкиши, замък от горчив черен шоколад и принц на кон от сладък бял шоколад, е владението на Магали Шодрон и на двете й лели. Специалитетът на Магали е горещият шоколад – лесен за приготвяне и в същото време божествено вкусен особено когато го е правила тя. Може би тайната на великолепния му вкус се крие в усмивката по лицето й, докато го разбърква. Или пък в …заклинанията за сбъдване на желания, които тайно добавя в омайващата напитка. Филип Лионe е парижкият принц на сладкишите. Неговите макарони съчетават различни вкусове, които се топят в устата, галят небцето и оставят неповторим вълшебен вкус.

Когато решава да отвори клон на световноизвестните си сладкарници на няколко крачки от „Къщата на вещиците“, сблъсъкът му с Магали е неизбежен…

Прочетете още

195820807

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (15 април – 21 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „Just For The Summer“ от Аби Хименес (нова в класацията) 2. …