Начало / България / „Българ 3. Междузвезден унищожител” – по-трудна и преди „Междузвездни войни“

„Българ 3. Междузвезден унищожител” – по-трудна и преди „Междузвездни войни“

13584748_10153794143146588_8665863706729633737_oТретата от поредицата книги игри „Българ“ „Българ 3. Междузвезден унищожител” е по-трудна и по-завързана. Това обявиха авторите й Неделчо Богданов и Ал Торо на премиерата на книгата в „Хеликон България“.

В историята има включени дори логически и математически загадки, които допълнително затрудняват играенето на книгата. Богданов пък призна, че е бил запален по „Междузвездни войни“, докато правел новата книга. „Но сюжетът няма нищо общо с този на „Междузвездни войни“. Просто се помотахме по планетите. Много съм горд и щастлив, че фактически за една година вече имам три книги. Не бих повярвал, ако някой ми го беше казал преди години“, каза аниматорът. В момента той усилено работи по завършването на новата поредица от четири серии на анимационния филм „Българ“. „Този път ще е само в Youtube. Оказва се по-рентабилно и по-лесно“, каза още Богданов. С най-верните си фенове в книжарницата той поговори за връзката между епизодите и книгата, за това трудно ли се прави един анимационен, за разрастването на мърчандайза „Българ” и най-новата гордост на Неделчо – пицария „Българ” в родния му Несебър.

Феновете на филма и книгите „Българ” ще имат възможността да се срещнат със създателите на бранда и в още 4 български града: Варна („Сиела“, 6 юли), „Хеликон Бургас“ (8 юли, 18:30), „Хеликон Стара Загора“ (9 юли, 18:30) и Пловдив („Сиела“, 10 юли).

Прочетете още

Obrázek WhatsApp, 2024-04 v 16.55.13_0fc84097

Новото хапче за смях „Тото“

Действа безотказно при малки и големи Новите книжки на френския комикс вече ни радват – …

Един коментар

  1. Даниел

    Неделчо Богданов е един прекрасен писател на книги-игри.Който запалват желанието за четене на малките читатели.Той се съобразява с това което му хрумне и с възрастта и интереса на децата.Недко съжалявам че не излъчват,,Българ“по телевизията,но знай че заслужаваш още много внимание на книгите и още купища книги-игри.