Начало / България / „Близнаците Тапър подемат война (един с друг)” на Джеф Родки излиза на български

„Близнаците Тапър подемат война (един с друг)” на Джеф Родки излиза на български

Издателство „Егмонт” публикува „Близнаците Тапър подемат война (един с друг)” – първа книга в нова поредица, дело на популярния американски сценарист Джеф Родки. Досега е издадена в над 10 държави и се състои от четири части. Книгата ще излезе едновременно в хартиен и електронен формат на 9 май.

„Близнаците Тапър подемат война (един с друг)” е чудесна съвременна комедия с участието на дванадесетгодишните Клаудия и Рийс, които не биха могли да бъдат по-различни един от друг… освен в решителността си да победят в ожесточена война с пакости! Когато обаче състезанието се превръща в битка, в която са позволени всички средства, близнаците трябва да преценят дали усилията да се унищожат взаимно си струват.

Представена като колоритен „устен разказ“ от близнаците и техните приятели и включваща снимки, скрийншотове, чат история, онлайн игри и текстови съобщения, „Близнаците Тапър” е изключително забавна и автентична илюстрация на това какво е да растеш в нашия дигитално пренаситен свят.

Джеф Родки е номиниран за наградата Emmy, той е сценарист на хитови филми като „Татковата детска градина”, RV, „Късмет, Чарли” и It’s Christmas на Disney Channel.