На фокус
Начало / България / Фотоизложбата „Необикновеното в обикновените неща в моя град” ще бъде открита на 28 април

Фотоизложбата „Необикновеното в обикновените неща в моя град” ще бъде открита на 28 април

Фотоизложбата „Необикновеното в обикновените неща в моя град” ще бъде открита на  28 април, вторник, от 18,30 ч. в НДК (София), етаж 3, съобщи издателство „Кръгозор“.

Експозицията съдържа двайсетте най-добри фотографии от едноименния фотоконкурс, избрани от авторитетното жури: Вера Гоцева – фотограф и главен редактор на сп. „ФОТОмания”, Вихрен Георгиев – създател и фотограф на „People of Sofia”, Емануил Трейман – фотограф, председател на фондация „Трейман”, главен координатор на „Месец на фотографията” и организатор на „Фотоваканция”. Конкурсът беше организиран от „Кръгозор” и се проведе от  23 март до 17 април.

Ето какво казват организаторите:

„Да разберем кой е победителят във фотоконкурса „Необикновеното в обикновените неща в моя град”, който ще спечели четиридневна екскурзия до Будапеща, ваучер на стойност 200 лв. за фототехника и услуги, интервю в сп. „ФОТОмания” и представяне на Фейсбук страницата „People of Sofia”.

Да видим България и света през погледа на двайсет човека, уловили уникалността на своя град.

Да се потопим в атмосферата на романа, вдъхновил темата на конкурса и на изложбата – „Музеят на необикновените неща” от Алис Хофман“.

Свързани заглавия

Алис Хофман: Историята на героите ми е все пак история за имигрантите в Америка

Роман на Алис Хофман вдъхнови издателство за фотоконкурс

„Музеят на необикновените неща” тук

Прочетете още

mesec

Роман за разбуждане на лятото

Вечерите идват сега бавно и са прекрасни за четене „Магията на морското стъкло” е летен …