Начало / България / Втора книга на бестселъровия автор Лиан Мориарти излезе на български

Втора книга на бестселъровия автор Лиан Мориарти излезе на български

На българския книжен пазар е вече вторият роман на бестселъровата авторка Лиан Мориарти – „Какво забрави Алис“. У нас читателите могат да се запознаят с историите й благодарение на ИК „Хермес“. Миналата година бе издадена  и „Тайната на моя съпруг“, която е № 8 в в класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“. Книгата вече 46 седмици е в списъка на най-четените заглавия в САЩ, преведена е на 28 езика и е продадена в над 2 милиона копия по света.

Австралийката Мориарти стана популярна с “Big Little lies”, която наскоро бе превъплътена в телевизионен сериал с участието на Никол Кидман и Рийз Уидърспун в главните роли. Режисьор на продукцията е носителят на наградата „Еми“ Дейвид Кели. Мориарти е автор общо на шест романа.

„Какво забрави Алис“ разказва историята на 40-годишната Алис, която претърпява инцидент във фитнеса и губи паметта си за 10 години. Холивуд вече купи правата й, а режисьор на лентата ще бъде носителят на „Оскар“ Дейвид Франкъл, известен с работата си по „Дяволът носи Прада“.

„Какво забрави Алис“ тук

„Тайната на моя съпруг“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

243684_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (19 февруари – 25 февруари)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Светулки зад решетките от Мира Добрева 2. Бейн от Л. Дж. Шен 3. Секретарката …