Начало / България / Втора книга на бестселъровия автор Лиан Мориарти излезе на български

Втора книга на бестселъровия автор Лиан Мориарти излезе на български

На българския книжен пазар е вече вторият роман на бестселъровата авторка Лиан Мориарти – „Какво забрави Алис“. У нас читателите могат да се запознаят с историите й благодарение на ИК „Хермес“. Миналата година бе издадена  и „Тайната на моя съпруг“, която е № 8 в в класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“. Книгата вече 46 седмици е в списъка на най-четените заглавия в САЩ, преведена е на 28 езика и е продадена в над 2 милиона копия по света.

Австралийката Мориарти стана популярна с “Big Little lies”, която наскоро бе превъплътена в телевизионен сериал с участието на Никол Кидман и Рийз Уидърспун в главните роли. Режисьор на продукцията е носителят на наградата „Еми“ Дейвид Кели. Мориарти е автор общо на шест романа.

„Какво забрави Алис“ разказва историята на 40-годишната Алис, която претърпява инцидент във фитнеса и губи паметта си за 10 години. Холивуд вече купи правата й, а режисьор на лентата ще бъде носителят на „Оскар“ Дейвид Франкъл, известен с работата си по „Дяволът носи Прада“.

„Какво забрави Алис“ тук

„Тайната на моя съпруг“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

unnamed

Най-добрите приятели сред писателите

Свързвало ги писането, понякога вярата или просто симпатии „Кажи ми кои са приятелите ти, за …