Начало / България / Пътеводителят за доброто здраве „Най-доброто лекарство сте вие“ излезе и у нас

Пътеводителят за доброто здраве „Най-доброто лекарство сте вие“ излезе и у нас

Международият бестселър „Най-доброто лекарство сте вие“ от Фредерик Салдман излезе и на българския книжен пазар. Книгата, издание на „Колибри“, е смятана за най-полезния пътеводител в областта на здравето и индивидуалните навици. Тя може да бъде полезна както на всеки родител и учител, така и за медицинските работници, а и на всеки човек със слаба имунна система.

В нея могат да бъдат намерени ценни съвети как да се избавите от вредните килограми и да внесете динамика в организма си, как да се борите с алергиите и инфекциозните болести, как да бъде ликвидиран стресът и трайната потиснатост и да се подобри сънят.

Известен лекар, кардиолог и експерт по здравословно хранене, д-р Фредерик Салдман има в актива си набор от бестселъри и любопитни медийни изяви. Книги като „Измий ръцете си!“ и „Най-доброто лекарство сте вие“ са вдъхновени от срещите му с пациенти, разказващи за болестите си като за феномени, които не зависят от собственото им поведение. Именно това мотивира д-р Салдман да адресира посланието си към по-широка публика. Целта му е да докаже, че здравето ни е в нашите ръце, че „вътрешният учител на всеки един от нас е създателят на идеалната хармония“.

Прочетете още

20190423_180103

Търговище проговори испански за Деня на книгата

Оригинално литературно четене събра малки и големи в Хеликон Празникът се организира за втора година …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *