Начало / България / „Егмонт“ пуска три нови списания за деца

„Егмонт“ пуска три нови списания за деца

„Егмонт” пуска три нови списания, ориентирани към малчуганите. Това са „Междузвездни войни: Бунтовниците”, Palace Pets и „Маша и Мечока”. Ще се разпространяват от утре, 21 февруари.

„Междузвездни войни: Бунтовниците” приветства младите падуани! На страниците му ги очаква вълнуващ комикс от анимационния хит на „Дисни ченъл”, любопитна информация, предизвикателни загадки за ума и страхотни плакати на героите! Ще открият и специален джедайски подарък, в първия брой това е енергийна прашка.

„Междузвездни войни: Бунтовниците”  ще е с двумесечна периодичност, подарък – оригинална играчка, а цената му 5,50 лв. Това е вторият продукт, вдъхновен от легендарната сага, който „Егмонт” представя на българската публика, след илюстрованата енциклопедия „Междузвездни войни: Бунтовниците” от септември 2014 г. Издателска програма ще бъде допълнена с художествена литература, рисувателни, занимателни и образователни книги с марката „Междузвездни войни”.

Първият брой на списание „Маша и Мечока” ще зарадва всички малки немирници. Весели истории, занимателни игри и страници за рисуване ги очакват в новото издание. В него ще отрият и специален подарък – промо код за 2 седмици забавления в Kidamom! Списанието струва 3,20 лв. и нов брой ще излиза всеки месец.

Списание „Palace Pets“ запознава малките читателки с пухкавите домашни животни на принцесите на „Дисни“. От него ще научат как да ги зарадват, как да се грижат за тях и какви лакомства да им предложат! Списанието е на цена от 4,50 лв. и е с двумесечна периодичност. Всеки брой съдържа и подарък – в първия това е котето Съкровище, което обича морето.

Изданията на „Егмонт“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

marquez-gabriel-adv-obit-slide-lp84-superjumbo

Нова книга на Маркес излиза десетилетие след смъртта му

Скоро у нас ще се появи отново и „Сто години самота“ En agosto nos vemos, …