Начало / България / „Силата на ума“ на Джеймс Борг е от днес в книжарниците

„Силата на ума“ на Джеймс Борг е от днес в книжарниците

От днес, 9 февруари, в родните книжарници е „Силата на ума“  – поредният бестселър на Джеймс Борг, посветен на необятните възможности на човешката психика. Авторът е известен с книгите си „Езикът на тялото” и „Изкуството на убеждаването”.

„Силата на ума“ е свежо и провокативно четиво, което ще те поведе по невронните пътеки на твоя мозък, за да ти покаже как да установиш контрол върху своето мислене и да моделираш бъдещето си. Необходимо е да идентифицираме деформираните мисловни модели, за да се преборим с тях, убеждава ни авторът. Ако се научим да управляваме въображението си, то може да ни тласне към успех във всички сфери на живота. Целта на тази книга е читателят да научи повече и за начина, по който функционира човешкият мозък, както и за особеностите на самия умствен процес“, се казва в прессъобщението на „Колибри“.

 Джеймс Борг е практикуващ психолог на работното място и бизнес консултант в областта на междуличностните умения и мениджмънта. Кариерата му обхваща реклама, продажби, маркетинг, журналистика, психология на работното място. „Езикът на тялото” и „Изкуството на убеждаването” са преведени в повечето страни на света. Със „Силата на ума” Борг успява да  убеди, че не подсъзнанието, а съзнанието може всичко, стига да се установи контрол върху вътрешните си съпротиви.

„Силата на ума“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Image00067

Екологичен библиобус радва видинските читатели

Съпровождат го песни, радост и веселие Библиотека „Михалаки Георгиев” се похвали с новата си придобивка …