Начало / България / Авторът на „Изцяло ново мислене” е водещ на „Контрол над тълпите”

Авторът на „Изцяло ново мислене” е водещ на „Контрол над тълпите”

Авторът на бестселъри Даниъл Пинк е водещ на предаването „Контрол над тълпите”. Премиерата е на 14 януари от 21 ч по „National Geographic Channel”.

Поредицата се състои от 12 епизода по половин час и в тях изследователят на човешкото поведение използва бихейвиоризма за провеждането на редица експерименти, които заснема със скрити камери. Експериментите разкриват, че можем да използваме силата на убеждението във всекидневието си, за да намалим стреса, да подобрим здравословното си състояние и да станем по-щастливи.

Даниъл Пинк има 20-годишен опит в изследването на мотивите за поведението ни. Основавайки се на научни теории, той събира специален екип от сценографи, строители и технолози, за да промени лошите ни обноски към добро. „Контрол над тълпата” променя социалното поведение по забавен и изумителен начин, а методите на предаването са приложими и в реалния живот.

 „Направихме списък с най-досадните ситуации, в които се оказваме всеки ден, когато сме навън, и използвахме науката, за да оправим нещата. Зрителите ще бъдат изумени до каква степен можем да въздействаме на поведението, променяйки деликатно ситуацията и как тези малки промени могат да имат голямо значение за живота ни”, споделя водещият Даниъл Пинк.

Книги от Даниъл Пинк  тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

798117_970416

Библиотеката с най-красиво стълбище е в Айова

Пищната сграда подчертава красотата на столицата Де Мойн Първият библиотекар в американския щат е назначен …