Начало / България / Авторът на „Изцяло ново мислене” е водещ на „Контрол над тълпите”

Авторът на „Изцяло ново мислене” е водещ на „Контрол над тълпите”

Авторът на бестселъри Даниъл Пинк е водещ на предаването „Контрол над тълпите”. Премиерата е на 14 януари от 21 ч по „National Geographic Channel”.

Поредицата се състои от 12 епизода по половин час и в тях изследователят на човешкото поведение използва бихейвиоризма за провеждането на редица експерименти, които заснема със скрити камери. Експериментите разкриват, че можем да използваме силата на убеждението във всекидневието си, за да намалим стреса, да подобрим здравословното си състояние и да станем по-щастливи.

Даниъл Пинк има 20-годишен опит в изследването на мотивите за поведението ни. Основавайки се на научни теории, той събира специален екип от сценографи, строители и технолози, за да промени лошите ни обноски към добро. „Контрол над тълпата” променя социалното поведение по забавен и изумителен начин, а методите на предаването са приложими и в реалния живот.

 „Направихме списък с най-досадните ситуации, в които се оказваме всеки ден, когато сме навън, и използвахме науката, за да оправим нещата. Зрителите ще бъдат изумени до каква степен можем да въздействаме на поведението, променяйки деликатно ситуацията и как тези малки промени могат да имат голямо значение за живота ни”, споделя водещият Даниъл Пинк.

Книги от Даниъл Пинк  тук

Прочетете още

xIMG-0579-768x964-1-239x300-239x300.jpg.pagespeed.ic.F8IF5rGXBR

Защо не съм съгласен с Хаберкорн

Николай ФЕНЕРСКИ Даже и битиви го тиражираха. Милиони по цял свят прочетоха излиянията му. Хората …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *