Начало / Свят / Докладът за измъчванията на ЦРУ ще бъде публикуван като е-книга до края на годината

Докладът за измъчванията на ЦРУ ще бъде публикуван като е-книга до края на годината

Докладът на Американския сенат за измъчванията на ЦРУ ще бъде публикуван като електронна книга, съобщи „Лос Анджелис Таймс“. Изданието ще бъде подготвено от издателството „Melville House“. То ще излезе до края на годината. Вече могат да се правят поръчки на сайта на издателската къща.

Голяма част от доклада все още е секретен, но негово резюме беше пуснато в пресата от Сената по-рано тази седмица. Реакциите в публичното пространство са на шок и ужас от действията на служители на ЦРУ, използващи т.нар. „подобрени техники за разпит“ в годините след 11 септември 2001 г. „Лос Анджелис Таймс“ писа, че става въпрос за престъпления срещу човешкото достойнство, граничещи с порнография.

„Това е най-важният документ на нашето поколение, може би дори в историята на демокрацията. Издателството „Melville House“ беше основано през 2001 г. с цел да даде информация за това, което се случва по време на администрация на Джордж Буш-младши. Чувстваме за наше задължение да разпространим този доклад до максимално голяма аудитория. Със сигурност, след като излезе, тази книга ще представлява огромен интерес за читателите“, коментират от „Melville House“.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Юли_1140x403-2

4 акцента на юли – книги за хладен ум и горещо сърце

Семейна история, детска книжка, криминале от голям майстор и една интересна енциклопедия – с това …