Начало / България / Уникална промоция на криминалната поредица за комисар Монталбано в „Хеликон“

Уникална промоция на криминалната поредица за комисар Монталбано в „Хеликон“

Издателство „Книгопис“ и „Хеликон“ направиха уникална промоция на заглавията на италианския майстор на кримките Андреа Камилери. Феновете на комисар Монталбано могат да получат книга-подарък при покупка на последните три заглавия от поредицата. Така всеки, купил някоя от следните мистерии: „Гласът на цигулката“, „Екскурзия в Тиндари“ и „Ароматът на нощта“, може да си избере подарък сред: „Формата на водата“, „Теракотеното куче“ и „Крадецът на закуски“.

Промоцията е валидна в книжарници „Хеликон“ до края на ноември или до изчерпване на количествата. Книгите подарък ще може да се купят и на корична цена.

Андреа Камилери е роден на 6 септември 1925 г. в Порто Емпедокле, Сицилия. Автор е на няколко исторически романа и множество разкази. Най-голяма известност обаче му носят книгите с главен герой полицейският комисар Монталбано. Камилери е носител на Орден за заслуги към Италианската република и наградата „Дагър“ на Международната асоциация на криминалните писатели. Поредицата романи за комисар Монталбано е преведена на 32 езика. До момента са продадени над 10 милиона копия от книгите за Монталбано. Поредицата е е адаптирана за италианската телевизия RAI.

Гласът на цигулката тук

Екскурзия в Тиндари тук

Ароматът на нощта тук

Формата на водата тук

Теракотеното куче тук

Крадецът на закуски тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

255954076_675551006763952_2153261415072207445_n

Книга прави от нюйоркските гълъби супергерои

Луксозният албум ги превръща в приятел на човека Андрю Гарн е нюйоркчанин по рождение, който …