Начало / България / „Моят път към теб“ на Никълъс Спаркс тръгва по кината у нас

„Моят път към теб“ на Никълъс Спаркс тръгва по кината у нас

До дни на българския голям екран ще се появи филмовата адаптация на една от най-обичаните романтични истории на Никълъс Спаркс – „Моят път към теб“. Лентата, която представя невъзможната любов на Аманда и Досън, е със заглавие „Най-доброто в мен“. Режисьор е Майкъл Хофман, а в главните роли си партнират Мишел Монахан и Джеймс Марсдън. Успоредно с филма, от издателство „Ера“ пуснаха на пазара и нов тираж на книгата „Моят път към теб“ с корица от екранизацията.

В книгата Аманда и Досън се влюбват безумно в гимназията. Макар да принадлежат към различни социални прослойки, техните чувства са неподвластни на неписаните правила в малкото градче Ориентъл, Северна Каролина. Но през лятото, когато трябва да завършат гимназия, непредвидими обстоятелства ги разделят и ги запращат по противоположни житейски пътеки. 25 години по-късно Аманда и Досън се срещат отново. И двамата не са забравили страстната първа любов, която ги е белязала завинаги. Причината за завръщането им в родния град е погребението на единствения човек, подкрепял тяхната любов – Тък Хостетлър. А той им е подготвил изненада. Тък е оставил 3 писма, съдържащи указания, които Аманда и Досън трябва да следват.

Под логото на Ера са издадени седем романа на Никълъс Спаркс – „Нощи в Роданте”, „С дъх на канела”, „Последна песен”, „Един ден, един живот”, „Завой на пътя”, „Талисманът” и „Пристан за двама”. На бурен успех по цял свят се радват и филмите по произведенията на Спаркс. Писателят е сред най-продаваните американски автор в света. Тиражите на книгите му надхвърлят 80 милиона екземпляра в целия свят, а романите му са преведени на повече от 45 езика.

Вече се филмират още два от романите му „The choice” и „Най-дългото пътуване“.

„Моят път към теб“ тук

Книги от Никълъс Спаркс тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

eko

Цветелина Спиридонова: Намираме се сред океан от красота

Художничката показва на децата как да спасим моретата и океаните „Великото приключение на малкото китче …