Начало / България / Излиза четвъртата книга от поредицата „Тайната на забранената книга”

Излиза четвъртата книга от поредицата „Тайната на забранената книга”

Ново заглавие от романтичната линия на „Егмонт България” излиза в хартиен и електронен вариант на български. Това е „Търсенето на скритата истина” (паранормална романтика), книга четвърта в поредицата на Карън Мари Монинг „Тайната на забранената книга”.

„Когато стените между света на хората и царството на фае се срутват, освобождавайки ненаситни зли фае от техния леден затвор, МакКайла Лейн е хваната в смъртоносен капан. Тя е в плен и не помни коя е – единственият жив човек, който може да издири Шинсар Дъб.

Да се завърне отвъд забравата, е първата стъпка за Мак по пътя, който ще я преведе през коварните улици на Дъблин. Съмнителна тайна древна секта, плетеница от лъжи на мъжете, които твърдят, че са й съюзници, и илюзорният свят на фае, където нищо не е такова, каквото изглежда – Мак е принудена да се изправи пред истина, която ще разтърси душата й“, се казва в анотацията на книгата.

Карън Мари Монинг е бестселър автор на New York Times и носител на наградата RITA. Преди да се отдаде на писателската кариера, работи като барман, компютърен консултант и специалист по застраховане. Тя е автор на 15 романа, а книгите й са публикувани на близо 40 езика.

„Търсенето на скритата истина”  тук

Прочетете още

ladivina

Книга, която тихо плаче

По страниците ѝ има музика, но много повече болка „Божествена“ е за любим глас, превърнал …