На фокус
Начало / България / Излиза четвъртата книга от поредицата „Тайната на забранената книга”

Излиза четвъртата книга от поредицата „Тайната на забранената книга”

Ново заглавие от романтичната линия на „Егмонт България” излиза в хартиен и електронен вариант на български. Това е „Търсенето на скритата истина” (паранормална романтика), книга четвърта в поредицата на Карън Мари Монинг „Тайната на забранената книга”.

„Когато стените между света на хората и царството на фае се срутват, освобождавайки ненаситни зли фае от техния леден затвор, МакКайла Лейн е хваната в смъртоносен капан. Тя е в плен и не помни коя е – единственият жив човек, който може да издири Шинсар Дъб.

Да се завърне отвъд забравата, е първата стъпка за Мак по пътя, който ще я преведе през коварните улици на Дъблин. Съмнителна тайна древна секта, плетеница от лъжи на мъжете, които твърдят, че са й съюзници, и илюзорният свят на фае, където нищо не е такова, каквото изглежда – Мак е принудена да се изправи пред истина, която ще разтърси душата й“, се казва в анотацията на книгата.

Карън Мари Монинг е бестселър автор на New York Times и носител на наградата RITA. Преди да се отдаде на писателската кариера, работи като барман, компютърен консултант и специалист по застраховане. Тя е автор на 15 романа, а книгите й са публикувани на близо 40 езика.

„Търсенето на скритата истина”  тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

60652997

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс“ (23 януари – 29 януари)

Отбелязваме ново, интригуващо заглавие в тази класация – „Hell Bent“, втора част от фентъзи поредицата …