На фокус
Начало / Свят / Синът на легендарния вокалист Рони Джеймс Дио написа книга

Синът на легендарния вокалист Рони Джеймс Дио написа книга

Дан Падавона –синът на легендарния хеви метъл вокалист Рони Джеймс Дио (Роналд Падавона), пусна дебютния си роман  „Storberry“, съобщи blabbermouth.net. Творбата е в жанр ужаси. Според него книгата му е комбинация между  филмите „Носферату – симфония на ужаса“ и „Нощта на живите мъртви“.

„Аз съм от старата школа. Когато пишех „Storberry, исках да върна магията на вампирските истории, с които израсна моето поколение. Тогава чудовищата наистина бяха чудовища и от вампирите наистина трябваше да се страхуваме. Моят дебют роман е кулминацията на 6-месечен труд, на постоянно писане и на много любов. Благодаря на всички, на моето семейство и приятели, които застанаха зад мен в това начинание, като ме окуражиха да сбъдна мечтите си и… или кошмарите си“ споделя Падавона.

Дан Падавона е осиновен син на починалия от през 2010 г. Рони Джеймс Дио. Той непрекъснато призовава хората да се грижат за своето здраве:

„Моля ви да не правите същата грешка, която баща ми направи. За него шоуто винаги трябваше да продължа. Той не обърна внимание на предупредителните сигнали в продължение на години и през цялото време не повярва, че ракът се разраства и мутира, че може да го убие“.

Фото: blabbermouth.net

„DIO: Светлина в мрака“ тук

Прочетете още

КНИЖАРЯТ Калия

За кризите на идентичността

Калия Димитрова, Хеликон Пловдив Център „Проблемът Спиноза“ е роман, който проследява законите на човешката природа …