Начало / България / Най-добрата книга за винения бизнес е вече на българския книжен пазар

Най-добрата книга за винения бизнес е вече на българския книжен пазар

На българският книжен пазар излезе книгата на Кърмит Линч “Приключения по пътя на виното”. Издател е „Gourmet Publishing“.

Авторът е изтъкнат винен експерт, който разказва за вълнуващите си преживелици из винарските изби на Франция. Именно магията във виното е това, което той се опитва да улови, повеждайки читателя със себе си на едно много лично пътешествие из Лоара, Бордо, Лангдок, Прованс, Северна и Южна Рона, и разбира се, Бургундия. Затова и виненият ценител ще открие много мъдрост в “Приключения по пътя на виното”, но без следа от претенция или екстравагантна публицистика.

Хвалебствията за Линч и “Приключения по пътя на виното” не са преставали да се сипят от първото й издание до сега. „Ню Йорк Таймс“ пише, че “това е една от най-хубавите книги за вино, излизали в Америка”, а „Уолстрийт джърнъл“ я обявява за “най-добрата книга за винения бизнес”. Изобилстваща с ярките образи на френски винари, впечатляващи импресии от френската провинция и, разбира се, прекрасни описания на френските вина, “Приключения по пътя на виното” спокойно може да се нарече модерна класика на нашето време.

“Приключения по пътя на виното” тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1570188156

Честит 24 май – нека пишем мъдро и разумно, с любов!

Нали и Ран Босилек така е описал най-скъпоценното, което притежаваме − родната, българска реч: Родна …