Начало / България / Най-добрата книга за винения бизнес е вече на българския книжен пазар

Най-добрата книга за винения бизнес е вече на българския книжен пазар

На българският книжен пазар излезе книгата на Кърмит Линч “Приключения по пътя на виното”. Издател е „Gourmet Publishing“.

Авторът е изтъкнат винен експерт, който разказва за вълнуващите си преживелици из винарските изби на Франция. Именно магията във виното е това, което той се опитва да улови, повеждайки читателя със себе си на едно много лично пътешествие из Лоара, Бордо, Лангдок, Прованс, Северна и Южна Рона, и разбира се, Бургундия. Затова и виненият ценител ще открие много мъдрост в “Приключения по пътя на виното”, но без следа от претенция или екстравагантна публицистика.

Хвалебствията за Линч и “Приключения по пътя на виното” не са преставали да се сипят от първото й издание до сега. „Ню Йорк Таймс“ пише, че “това е една от най-хубавите книги за вино, излизали в Америка”, а „Уолстрийт джърнъл“ я обявява за “най-добрата книга за винения бизнес”. Изобилстваща с ярките образи на френски винари, впечатляващи импресии от френската провинция и, разбира се, прекрасни описания на френските вина, “Приключения по пътя на виното” спокойно може да се нарече модерна класика на нашето време.

“Приключения по пътя на виното” тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Радослав Бимбалов

Радослав Бимбалов: Идеята, че като си отидеш, ще си напълно сам, дава по-важен смисъл на настоящето

„Екстазис“ е новата книга на Радослав Бимбалов, която разказва за прераждането на един човек в името …