Начало / България / Иво Сиромахов удължава тура си в софийските книжарници

Иво Сиромахов удължава тура си в софийските книжарници

Иво Сиромахов ще удължи турнето си в София. Писателят включи в програмата за представянето на новата си книга „Български работи“ още две книжарници, в които ще се срещне с почитатели другата седмица. В сряда, 14 май, в 18 часа, той ще гостува в „Хеликон – Славейков“, а на следващия ден – в „Хеликон Шишман“. Това стана ясно след първата от трите му визити в книжарници „Хеликон“ за тази седмица – в „Хеликон Витоша“. Днес, 9-ти май, в 18 ч, той ще продължи тура в „Хеликон-Благоевград“, а утре – отново от ще се срещне с почитателите си в „Хеликон-Русе“.

В София Сиромахов разкри защо на корицата на „Български работи“ няма шопска салата, даде съвети за решаване на тестовете от  книгата и прекара близо два часа с почитатели. Той дори се включи в книжарската работа, като препоръча на всички любимите си бележници „Peperblanks”.

„Стават и за бакали, можете да си запишете и списъка за пазара, или някоя рецепта. А са оформени изключително красиво, като произведение на изкуството. Няма да крия, това ми е любимата книжарница в София. Тук се чувствам като у дома си и идвам поне два пъти седмично. Тук има всичко, което търся, а хората са прекрасни“, каза още Сиромахов за „Хеликон Витоша“, в която вече могат да се намерят близо 30 000 заглавия.

Свързани заглавия:

Иво Сиромахов: Писането на книги е диалог, а не проповед

Книгите на Иво Сиромахов тук

„Български работи“  тук

Прочетете още

Obrázek WhatsApp, 2024-05-09 v 14.32.34_49594de1

„1984“ с нови завладяващи корици

Книгата на Оруел не спира да вълнува Има книги, които винаги привличат вниманието – колкото …