На фокус
Начало / България / Иво Сиромахов удължава тура си в софийските книжарници

Иво Сиромахов удължава тура си в софийските книжарници

Иво Сиромахов ще удължи турнето си в София. Писателят включи в програмата за представянето на новата си книга „Български работи“ още две книжарници, в които ще се срещне с почитатели другата седмица. В сряда, 14 май, в 18 часа, той ще гостува в „Хеликон – Славейков“, а на следващия ден – в „Хеликон Шишман“. Това стана ясно след първата от трите му визити в книжарници „Хеликон“ за тази седмица – в „Хеликон Витоша“. Днес, 9-ти май, в 18 ч, той ще продължи тура в „Хеликон-Благоевград“, а утре – отново от ще се срещне с почитателите си в „Хеликон-Русе“.

В София Сиромахов разкри защо на корицата на „Български работи“ няма шопска салата, даде съвети за решаване на тестовете от  книгата и прекара близо два часа с почитатели. Той дори се включи в книжарската работа, като препоръча на всички любимите си бележници „Peperblanks”.

„Стават и за бакали, можете да си запишете и списъка за пазара, или някоя рецепта. А са оформени изключително красиво, като произведение на изкуството. Няма да крия, това ми е любимата книжарница в София. Тук се чувствам като у дома си и идвам поне два пъти седмично. Тук има всичко, което търся, а хората са прекрасни“, каза още Сиромахов за „Хеликон Витоша“, в която вече могат да се намерят близо 30 000 заглавия.

Свързани заглавия:

Иво Сиромахов: Писането на книги е диалог, а не проповед

Книгите на Иво Сиромахов тук

„Български работи“  тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

triffids

Денят на трифидите отново настъпва

Култова фантастика за човекоядни растения пак ще бъде екранизирана „Амазон Студиос“ обявиха плановете си да създадат …