Начало / Любопитно / „Доктор УМ. Лечение без лекарства“ от Лиса Ранкин (анотация)

„Доктор УМ. Лечение без лекарства“ от Лиса Ранкин (анотация)

НАУЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ЦЕЛЕБНАТА СИЛА НА МИСЪЛТА

„Д-р Ранкин разкрива нов начин да обединим брилянтните достижения на съвременната наука с мъдростта на сърцето.“
Марта Бек, бестселър автор на New York Times

„Подгответе се тази книга да ви изуми и… да ви излекува.“
Джонатан Фийлдс, основател на проекта Good Life

След осемгодишна клинична практика с непоколебима вяра в догматичните принципи на съвременната медицина д-р Лиса Ранкин започва да си задава въпроса: Ами ако ние, лекарите, грешим? Всеки от нас е ставал свидетел на случаи, които науката просто не може да обясни – ами ако тялото наистина  притежава способността да се самолекува?

Твърдо решена да отговори с научни доказателства, д-р Ранкин започва проучване, което обхваща най-авторитетните медицински издания и се базира на опити в най-престижните университети. Резултатът е „Доктор Ум“.

Превърнала се в световен бестселър, „Д-р Ум“ предлага:
–        Безспорни доказателства, че човешкото тяло притежава вродена способност да се самолекува и единственото, което ни е нужно, за да я отключим и използваме, е нашият ум;
–        Метод за самодиагностика на дисбалансите в нашия живот: сексуални, професионални, финансови и творчески, които са в основата на здравословните проблеми;
–        Коренно нов и различен модел на благополучие с шест стъпки за самоизцеление, който подготвя тялото за истински чудеса.

„Написах тази книга за скептиците, към които аз самата се числях преди години – казва Лиса Ранкин… – За всеки, който някога е боледувал, за всеки, чийто любим човек се е разболявал, и за всеки, който иска да се предпази от болести. Позволете ми да ви помогна да излекувате мислите си, за да може тялото ви да ги последва.”

ЗА АВТОРА

Д-р Лиса Ранкин е лекар, лечител, визионер, писател, лектор, художник, блогър и основател на здравните и уелнес онлайн общности OwningPink.com и LissaRankin.com.
Лиса е отдадена на това да помага на хората да се лекуват, да се свързват и да добруват не само в телата, а и в сърцата и душите си. Тя е и страстен поддръжник на други визионери, лечители и учители, които споделят желанието ѝ да помага на другите да постигнат цялостно здраве във всички аспекти на живота.
Когато не обикаля света, за да разпространява своето послание, Лиса обича да рисува в студиото си за восъчна живопис, да кара ски на езерото Тахо, да практикува йога, да танцува и да се разхожда край океана и из гъстите гори на окръг Марин, Калифорния, където живее заедно със съпруга си Мат, тяхната дъщеря Сиена и кучето Безоар.

„Доктор УМ. Лечение без лекарства“ тук

Прочетете още

valeri_petrov_cover-1200x900-ezgif.com-webp-to-jpg-converter

Валери Петров – цитати от вечни интервюта

Думите греят на рождения му ден Дете е на учителка по френски и софийски адвокат …