Начало / България / Барбара Рен се завръща в България за семинари

Барбара Рен се завръща в България за семинари

Известната ирландска лечителка Барбара Рен отново ще гостува в България. Това обяви издателят на книгата й „Клетъчно пробуждане“ – „Кибеа“. Холистичният лекар ще изнесе няколко семинара от 28 май до 4 юни. Това е втората й визита у нас, след като в края на миналата година представи своите теории в София.

Барбара Рен е ирландска лечителка, която от 27 години изнася лекции за синхрона и единството с нашите вътрешни мъдрости. Тя е основател на институт по естествено хранене, в който се развиват различни линии в опит да се помогне на хората да излекуват тялото си чрез мисълта и правилен хранителен режим.

Барбара Рен обяснява как възникват болестите на клетъчно ниво. Тя разглежда тялото като епруветка, в която се извършват експерименти. Според „Клетъчно пробуждане“ от първостепенна важност са хидратацията на тялото, тъй като намалената хидратация води до повишена киселинност, и поддържането на алкалността му. Намалената алкалност на свой ред води до намалена способност на клетките да задържат светлината, получена от фотоните. Тази светлина е нужна на клетките да се запасят с кислород, жизненоважен за тяхното функциониране. Ако нямат кислород, клетките започват да ползват повече глюкоза, която на свой ред води до ферментационни процеси, които стоят в основата на повечето заболявания.

„Клетъчно пробуждане“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

leo-tolstoy-5

Лев Толстой – горчивата равносметка за същността на хората

Класикът мечтае за свят, построен върху етиката Писателят си отива от света ни към края …