Начало / България / Барбара Рен се завръща в България за семинари

Барбара Рен се завръща в България за семинари

Известната ирландска лечителка Барбара Рен отново ще гостува в България. Това обяви издателят на книгата й „Клетъчно пробуждане“ – „Кибеа“. Холистичният лекар ще изнесе няколко семинара от 28 май до 4 юни. Това е втората й визита у нас, след като в края на миналата година представи своите теории в София.

Барбара Рен е ирландска лечителка, която от 27 години изнася лекции за синхрона и единството с нашите вътрешни мъдрости. Тя е основател на институт по естествено хранене, в който се развиват различни линии в опит да се помогне на хората да излекуват тялото си чрез мисълта и правилен хранителен режим.

Барбара Рен обяснява как възникват болестите на клетъчно ниво. Тя разглежда тялото като епруветка, в която се извършват експерименти. Според „Клетъчно пробуждане“ от първостепенна важност са хидратацията на тялото, тъй като намалената хидратация води до повишена киселинност, и поддържането на алкалността му. Намалената алкалност на свой ред води до намалена способност на клетките да задържат светлината, получена от фотоните. Тази светлина е нужна на клетките да се запасят с кислород, жизненоважен за тяхното функциониране. Ако нямат кислород, клетките започват да ползват повече глюкоза, която на свой ред води до ферментационни процеси, които стоят в основата на повечето заболявания.

„Клетъчно пробуждане“ тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

PeterMayBarryAward

Непоискан роман на Питър Мей се превърна в бестселър

Писателят удари десетката с „Карантина” Когато някой писател прибере неиздадените си романи в чекмеджето, обикновено …