Начало / България / „Живата библиотека“ в „Хеликон-Витоша” на 13 февруари

„Живата библиотека“ в „Хеликон-Витоша” на 13 февруари

Сдружение „Професионален форум за образованието“ за трети път организира  срещата „Живата библиотека.  Тя ще се състои на 13 февруари от 18 ч в столичната книжарница „Хеликон-Витоша”.

„Живата библиотека“ има за цел да събере на едно място  максимално различни и интересни хора, които да се запознаят, да разширят  кръгозора си, да научат нови неща едни от други, да разчупят стереотипите си, да се възползват от потенциала си и, разбира се, да се забавляват. За целта ще каним гости – „книги“, които са представители на определени  групи- обект на стереотипизиране и предубеждения, които ще могат да Ви  разкажат повече за това по какъв начин принадлежността им към тази  „група“ e повлияла на живота им и начина им на мислене”, се казва в прессъобщението на организаторите.

В „Живата библиотека” ще се включат много личности, които притежават силен магнетизъм, , открояват се с енергичност, умеят да мотивират и вдъхновяват. По време на събитието, в рамките на многобройни неформални разговори  всички посетители ще могат да се срещнат с „книгите“ и да преминат смело  към тяхното „четене“, което, разбира се, не е нужно да завършва след  края на текущото събитие.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

171465_b

Топ 10 на „USА Today” за най-продаваните книги в САЩ

Седмичната класация на „USA Today” за най-продаваните книги в САЩ бе обновена 1  юли. Изданието …