Начало / Критика / Как да подкрепите любимите си писатели

Как да подкрепите любимите си писатели

Всички си имаме любими автори. Дали сме истински и достойни фенове обаче? Сайтът huffingtonpost.com ни представя 7 начина, по които можем да „върнем услугата” на писателя, че ни е забавлявал с книгата си и да му се отблагодарим за положителните емоции. Ето ги и тях:

1. Купувайте книгите им. Да, звучи банално. Но ако наистина харесвате някой писател, купувайте книгите му. Не ги взимайте на заем и не ги теглете от Интернет. Не става въпрос само за пари, но и за подкрепа.

2. Харесвайте ги. В социалните мрежи. Натискайте бутоните с обозначение „Like” или „follow”. Контактите ви виждат какво харесвате и така давате публичност на въпросните автори.

3. Посещавайте сайтовете им. Или блога, или каквото имат. Абонирайте се за техните постове. Със сигурност ще се забавлявате, докато ги четете. И пускайте положителни коментари. Добрите думи стигат далеч.

4. Пуснете ревюта на книгите им. Има много сайтове в Интернет, където можете да го направите. Писателите и техните агенти ги следят. А ако напишете ревю със силна аргументация, можете да привлечете и други читатели към книгите на вашите любимци.

5. Публикувайте снимки, на които държите техни книги. Писателите обичат да виждат хората с техни книги. Дори те да не видят вашата снимка, поне ще дадете отново допълнителна публичност на даденото произведение.

6. Пишете в книгите им. Подчертавайте любимите си пасажи и изрази в произведенията. Така можете да ги запомните и да ги споменете в  подходящия момент.

7. Направете видео в „YouTube”. Това е за тези, които искат да направят допълнителната крачка. „YouTube” е може би най-актуалната медия в момента и ако публикувате видео за книга или писател, това е един от най-добрите начини да промотирате него и творчеството му на доброволчески начала.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

296916513_360605982933633_8240628950639724535_n

„Бавни” четива за августовските дни

Прелистваме и страниците на душата с тези книги Лятото е изключително богат на усещания сезон …