Начало / Свят / Биографът на Стив Джобс пуска чернови от новата си книга в интернет

Биографът на Стив Джобс пуска чернови от новата си книга в интернет

Уолтър Айзъксън, автор на „Стив Джобс: Единствената официална биография, одобрена от основателя на Apple“, пуска чернова на своя книга в интернет, съобщи 9to5mac.com. Във време, в което писателите правят всичко възможно да предпазят трудовете си от това да изтекат в мрежата, Айзъксън прави точно обратното – приканва читателите да коментират неговия ръкопис.

Все още неозаглавената книга на Айзъксън ще излезе след около година. Той я описва като „разделена на части история на иновациите в дигиталната ера“. Чернови от глави на книгата авторът пуснал в няколко блога, включително „LiveJournal“, „Medium“ и „Sribd“.

„Онлайн взаимодействието е това, заради което е създаден интернет. Аз съм заинтересован от коментарите на читателите и техните поправки, които биха искали да нанеса, преди да публикувам книгата“, коментира Айзъксън.

Уолтър Айзъксън е американски писател и биограф, роден през 1952 г. Той е президент и изпълнителен директор на института „Aspen Institute“. Бил е ръководител в „CNN“ и главен редактор на списание „Time“. Писал е биографии на Стив Джобс, Бенджамин Франклин, Алберт Айнщайн и Хенри Кисинджър.

„Стив Джобс: Единствената официална биография, одобрена от основателя на Apple“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

файл за изтегляне

Четворката на юни

С настъпващото лято и емоциите постепенно се нажежават Как например германка, расла в Бавария, може …