Начало / Свят / Потвърдено! Ще има нов филм за Джак Ричър

Потвърдено! Ще има нов филм за Джак Ричър

Том Круз ще продължи да представя на големия екран популярния персонаж на Лий Чайлд, Джак Ричър, съобщи deadline.com. От филмовото студио „Skydance Productions“ потвърдиха, че ще правят продължение на филма от 2012 г., „Джак Ричър“, който беше базирана на романа на Чайлд „Един изстрел“. Новият филм ще бъде по последната книга за Джак Ричър „Не се връщай“.

От „Не се връщай“ бяха продадени над 25 000 копия само седмица след излизането на книгата през август. Романът дълго време беше в челните позиции на бестселър класациите. Все още не се знае кой ще режисира прожекцията. Том Круз и студиото се надяват отново Кристофър Макуайър да заеме режисьорското място. Именно той стои зад първия филм. Твърде вероятно е обаче Макуайър да бъде зает с работата по „Мисията невъзможна 5“, отново с участието на Круз.

Филмът „Джак Ричър“ беше приет със смесени чувства от почитателите на поредицата. Много фенове не бяха съгласни с избора на Круз, заради ярките физически несъответствия между него и героя. Въпреки това, филма събра 218 милиона долара приходи в боксофиса с 57 милиона бюджет.

„Не се връщай“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

228979_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (7 юни – 13 юни)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Хвърчило към Рая от Неделя Щонова 2. Направи се, че не виждаш …